Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ένας λαός σε αναζήτηση “Σωτήρα” και η Χρυσή Αυγή




Ένας από τους λόγους (σύμφωνα με τους “αναλυτές”) της εκλογικής πτώσεως της Χρυσής Αυγής ήταν ότι ο λαός μετά από επτά ολόκληρα χρόνια στην βουλή του Εθνικιστικού Κινήματος δεν το θεωρούσε πλέον δύναμη αντισυστημική.

Πράγματι αυτό το αβάσιμο και δόλιο επιχείρημα χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον εναντίον μας. Αβάσιμο γιατί η Χρυσή Αυγή σταθερά στάθηκε πάντα ενάντια στο Σύστημα και δόλιο γιατί γνώριζαν πολύ καλά αυτοί, οι οποίοι διακινούσαν την εν λόγω συκοφαντία ότι αυτό ήταν πέρα για πέρα ψέμα. Εν τοιαύτη περιπτώσει αυτά έγιναν και το παρελθόν δεν μπορεί να το αλλάξει ούτε ο Θεός.


Ζούμε ήδη εδώ και δύο χρόνια την μετά Χρυσή Αυγή εποχή για όσους πιστεύουν ότι το Κίνημά μας τέλειωσε γιατί εγώ δεν το πιστεύω. Προς αυτούς, λοιπόν, απευθυνόμενος και σε αυτούς αναφερόμενος παρατηρώ να επιστρέφει ένα κλίμα αναζητήσεως “Σωτήρα” και εδώ αρχίζει ένα πραγματικό θέατρο σκιών, αντάξιο μίας παραστάσεως Καραγκιόζη και μάλιστα όχι του Ελληνικού (Χαρίδημος, Σπαθάρης, Μόλλας κλπ.), στον οποίον υπάρχουν αληθινά έργα τέχνης, αλλά του τουρκικού με τις γνωστές κακοτεχνίες.


Αναζητώντας “σωτήρα”, λοιπόν, μέσα στην απελπισία τους ξεχνούν ότι για δέκα ολόκληρα χρόνια υπήρχε ένα Κίνημα, η Χρυσή Αυγή, που πολεμούσε το Σύστημα και το Σύστημα το μισούσε. Το πλέον εξωφρενικό να μιλούν για “ενότητα” οι ίδιοι που έπληξαν την ΕΝΟΤΗΤΑ. Ασήμαντος ο ρόλος τους (και ασήμαντος θα μείνει) και δεν τους χρεώνω την εκλογική πτώση, που ήλθε από τον πόλεμο τον σκληρό και τον βρώμικο του κατεστημένου, του οποίου όμως τα σχέδια υπηρέτησαν συνειδητά ή ασυνείδητα.


Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, Ψηλά τις Σημαίες! 

Γράψαμε ΙΣΤΟΡΙΑ και η ΙΣΤΟΡΙΑ πάντοτε επαναλαμβάνεται.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...