Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ανασχηματισμός όπως… λαϊκισμός!




Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κέρδισε τις εκλογές του Ιουλίου του 2019, έχοντας σαν βασικό  της στοιχείο στο αφήγημά της ότι θα πατάξει τον λαϊκισμό! Όντας κυβέρνηση, όμως, δεν κάνει τίποτε άλλο από λαϊκισμό, τον οποίον οι νεοφιλελεύθεροι γιάπηδες μαζί με τα ορφανά του Σημίτη και βεβαίως τους πάντοτε απαραίτητους στρατολογημένους από τον χώρο της αριστεράς γενίτσαρους, αποκαλούν “επικοινωνία”. Εάν αντικαταστήσετε την λέξη “επικοινωνία” με την λέξη λαϊκισμός, τότε έχετε μία πλήρη εικόνα της εξουσίας της Ν.Δ. επί ημερών Μητσοτάκη. Ο οποίος Μητσοτάκης, μη ξεχνάμε, ως υπουργός της Μνημονιακής Κυβερνήσεως δήλωνε ότι πρέπει να απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Σαν πρωθυπουργός, όμως δύο ολόκληρα χρόνια δεν απέλυσε ούτε έναν! Βλέπετε οι δημόσιοι υπάλληλοι (μισθός 1.000 ευρώ και πλέον) είναι πολλοί και είναι και ψηφοφόροι και έχουν και οικογένειες, που επίσης ψηφίζουν… Κατά τα άλλα δεν κάνει λαϊκισμό η Ν.Δ., της οποίας ο νεοφιλελευθερισμός και το λιγότερο κράτος σταματά εκεί που αρχίζει το μέτρημα των ψήφων.


Βεβαίως η επιτυχημένη επικοινωνία-λαϊκισμός της κυβερνήσεως δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους ποταμούς χρήματος προς τους γύπες και τα κοράκια των ΜΜΕ, που κάνουνε με το αζημίωτο το μαύρο, άσπρο. Και τα χρήματα αυτά δεν είναι της χρεωκοπημένης Ν.Δ., που χρωστάει περισσότερα από 300 εκατομμύρια Ευρώ, είναι του Ελληνικού λαού.


Μέσα στα πλαίσια της επικοινωνίας-λαϊκισμού του επιτελικού κράτους και ο ανασχηματισμός, του οποίου επιτομή και ουσία είναι η απομάκρυνση Χρυσοχοΐδη, η οποία αποτελεί την ευθεία παραδοχή της ανικανότητας της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές. Και εάν μεν απομάκρυνε τον Χρυσοχοΐδη ο Μητσοτάκης όταν οι φλόγες έκαιγαν την Ελλάδα, τότε δεν θα μπορούσε να πει κανένας τίποτε. Ο ανασχηματισμός-απομάκρυνση Χρυσοχοΐδη μετά τις φωτιές και την οργή του λαού, όμως, δεν είναι τίποτε άλλο από φτηνός λαϊκισμός και πολιτική δειλία γιατί τον Χρυσοχοΐδη δεν τον διόρισε ο λαός, αλλά ο Μητσοτάκης.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...