Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

“Διαμάντι του στέμματος” των ΗΠΑ η Ελλάδα μας! - ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Ή ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ;

 



Καλήτερα, καλήτερα

διασκορπισμένοι οἱ Ἕλληνες

῾νὰ τρέχωσι τὸν κόσμον,

μὲ ἐξαπλωμένην χεῖρα

ψωμοζητοῦντες·


Παρὰ προστάτας ῾νἄχωμεν.

Ανδρέας Κάλβος - “Ευχαί”


Με τον στίχο αυτό του Ανδρέα Κάλβου τελείωσα την ομιλία μου στην βουλή στην κρίσιμη συνεδρίαση, εις την οποία η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Χρυσή Αυγή, που δήθεν ήταν σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ (έτσι έλεγαν και λένε τα ελεεινά κομματόσκυλα της ψευτοδεξιάς), ψήφισε ΚΑΤΑ. Και ήταν το καλοκαίρι του 2015 όταν το Κίνημά μας, η Εθνικιστική και αντικαπιταλιστική Χρυσή Αυγή, έσωσε την ΤΙΜΗ όσων σκεπτόντουσαν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ και δεν ήθελαν να συρθούν πίσω από την Εθνική ταπείνωση των Μνημονίων. Και θυμάμαι επίσης ότι άρχισα την ομιλία μου εκείνο το βράδυ, σχεδόν χαράματα, λέγοντας κατά πρόσωπο σε κάθε γραικύλο είτε φιλελεύθερο, είτε αριστερό ότι για εμάς τους Χρυσαυγίτες μόνο και μόνο για τρεις λέξεις είμαστε αντίθετοι σε όλα τα Μνημόνια και οι λέξεις αυτές ήταν: “εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας”. Εγώ και πολλοί άλλοι τα θυμόμαστε αυτά, κάποιοι άλλοι, όμως, είτε τα ξέχασαν, είτε υποκρίνονται ότι δεν τα θυμούνται. Και ο Λαός επιβράβευση την ΓΡΑΜΜΗ μας, αναδεικνύοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.


Και ήταν από τότε που ξεκίνησε ένας σκληρός πόλεμος εναντίον μας, με στόχο κυρίως το πρόσωπό μου. Και ήταν αυτό φυσικό, αφού όπως και σε μία παρτίδα σκάκι, το παιχνίδι τελειώνει όταν σκοτώσεις τον “βασιλιά”.


Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα στην βουλή δεν υπάρχει κόμμα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ. “Δεξιά” (εντός εισαγωγικών πάντα…) της Ν.Δ. ο Κυριάκος Βελόπουλος, που και Μνημόνιο έχει ψηφίσει και είχε προσχωρήσει το 2012 στην Μνημονιακή Ν.Δ.. Όσο για τα αριστερά όροι στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατά του Μνημονίου τους τέλειωσαν και αυτούς με ένα 2,9% και ας μη μιλήσουμε για το ΚΚΕ το πλέον Συστημικό κόμμα της χώρας, το κόμμα των ροπαλοφόρων, που κτυπούσαν τους Έλληνες, που κρατούσαν Ελληνικές Σημαίες όταν διαδήλωναν κατά του Μνημονίου στην Πλατεία Συντάγματος.


Τα κατάφεραν καλά! Τσάκισαν κάθε αντίδραση, αντίδραση η οποία εκπροσωπούσε την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, που σήμερα γονατισμένοι έχουν αποδεχθεί παθητικά την σκληρή τους μοίρα.


Με τον τρόπο αυτό ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης, στήνοντας έναν νέο δικομματισμό στην θέση του παλαιού, οδηγούν όλο και περισσότερο την χώρα σε όλο και λιγότερη Εθνική Ανεξαρτησία. Η αρχή βεβαίως έγινε με τον Γ. Παπανδρέου το 2010 και το 1ο Μνημόνιο και το Αγγλικό “Δίκαιο”, αλλά στην πραγματικότητα την πολιτική Τζωρτζ Παπανδρέου ακολούθησαν και ακολουθούν και ο Σαμαράς και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Και για να είμαστε δίκαιοι η ψευτο-Ελλάδα-προτεκτοράτο (ψευτορωμαίικο το είχε πει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός) έχει τις ρίζες της σε εκείνα τα ηρωϊκά και τραγικά χρόνια της επαναστάσεως του 1821 με τα ληστρικά δάνεια, την δήλωση υποταγής στην Αγγλία και σε έναν εμφύλιο, που ξεκίνησαν μισθοφόροι του Μαυροκορδάτου και των πολιτικών πληρωμένοι από αγγλικές λίρες.


Και είχαν και το θράσος οι εξουσιαστές του λαού μας, εξουσιαστές για λογαριασμό της ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ να εορτάζουν, λένε, τα 200 χρόνια της Εθνικής μας Επαναστάσεως, η οποία προπάντων έγινε για να μην έχουμε “προστάτες”. Οι “προστάτες”, όμως, είναι εδώ και δεν το κρύβουν. Χαρακτηριστική ήταν πρόσφατη δήλωση του πρέσβη των ΗΠΑ Πάιατ για την οποία εγράφη στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” (11/9/2021) το παρακάτω:

“Αλεξανδρούπολη η νέα Σούδα

Το αμερικανικό σχέδιο επεκτείνεται επίσης και στη Μαύρη Θάλασσα (όπου ο Πάιατ έχει υπηρετήσει ως διπλωμάτης, σημειώνω). Χαρακτήρισε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ως ένα σημείο που θα αποκτήσει τη σημασία της Σούδας, το “διαμάντι του στέμματος της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας”. Διότι, πέραν των ενεργειών, για τις ΗΠΑ έχει τεράστια σημασία η πρόσβαση των αμερικανικών στρατευμάτων και του ΝΑΤΟ στην περιοχή, με επίκεντρο ενδιαφέροντος την Κριμαία. Άκουσα επίσης ότι θα δούμε κι άλλες ασκήσεις εκεί από Νοέμβριο. 

ο μικρο-πολιτικός”


Από την δήλωση Πάιατ κρατώ την έκφραση “διαμάντι του στέμματος…”, η οποία έχει την δική της ιστορία και λέει πολλά… “Διαμάντι του στέμματος” αποκαλούσαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες τον καιρό της αυτοκρατορίας τους την υπόδουλη σε αυτούς Ινδία. Μία μικρή Ινδία, λοιπόν, και η Αλεξανδρούπολη και η Ελλάδα ολόκληρη της Ουάσιγκτον. Και μη διατυπώσει κανείς τον αντίλογο ότι με τον τρόπο αυτό οι ΗΠΑ θα μας σώσουν από την Τουρκία. Αυτό ούτε ισχύει και μάλιστα επίμονα αρνούνται να αναλάβουν σχετική δέσμευση προς την Ελλάδα.


Ιδιαίτερη σημασία από το δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” έχει η αναφορά ότι η πρόσβαση αμερικανικών στρατευμάτων στην Ελληνική Θράκη στοχεύει στην Κριμαία, δηλαδή αποτελεί μία ξεκάθαρα εχθρική στάση εναντίον της Ρωσίας. Με απλά λόγια ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ δεν υπάρχει και η Ελλάδα μας κάτω από την εξουσία ενός ξενόδουλου κατεστημένου (και της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ) έχει καταστεί προκεχωρημένο φυλάκιο ενός τυχοδιωκτικού και επικίνδυνου ιμπεριαλισμού και αυτό χωρίς το ελάχιστο αντάλλαγμα. 


Κάποτε η αριστερά έπαιζε τον ρόλο του “πατριώτη” και ήταν ενάντια στην ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ γιατί αυτή είχε σφραγίδα Made in USA και αυτοί υπηρετούσαν πιστά τις εντολές της “μαμάς” Μόσχας. Τώρα που η Σοβιετία τους τέλειωσε έγιναν και αυτοί σαν κόμμα εξουσίας (ΣΥΡΙΖΑ) το ίδιο και χειρότερα αμερικανόδουλοι.


Η μόνη πολιτική δύναμη με χαρακτήρα αδιαπραγμάτευτα και ασυμβίβαστα ΕΘΝΙΚΟ ήταν (και είναι ένα θέλει ο Θεός) η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό κυνηγήθηκε ανελέητα από μία ένοχη εξουσία, στιγματισμένη από αισχρές πράξεις εθνικής μειοδοσίας.

Η Ελλάδα, ας τολμήσουμε να δούμε την Αλήθεια κατάματα, είναι μία κατεχόμενη και γι’ αυτό κάθε Αγώνας πολιτικός πρέπει να είναι πρωτίστως Αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...