Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ

 

Ζούμε στην εποχή των “εφήμερων ανθρώπων”, όπου οι περισσότεροι πορεύονται στην βάση ενός θλιβερού και ασφυκτικά απομονωμένου σήμερα χωρίς αύριο, χωρίς χθες. Ήσυχοι και βολεμένοι ακόμη και με ψίχουλα δεν είναι διατεθειμένοι να δουν πέρα από τον αγαπημένο τους εαυτούλη και την μίζερη και ζοφερή καθημερινότητά τους. Αυτοί είναι οι πολλοί και οι πολλοί ήταν πάντοτε λίγοι, λίγοι στην ψυχή και το φρόνημα. 

Οι “πολλοί” ποτέ δεν με ενδιήφεραν και το κείμενο αυτό απευθύνεται σε αυτούς που γύρισαν την πλάτη στις κατάρες ενός ολόκληρου Συστήματος ενάντια στην Χρυσή Αυγή και ξεχωριστά σε εμένα προσωπικά ως το απόλυτο κακό στο σάπιο βασίλειο της τραγελαφικής Δανιμαρκίας τους. ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΩ, ξεχωριστά, ΑΥΤΟΥΣ που παρέμειναν ΠΙΣΤΟΙ στην Σημαία μας, στα Τιμημένα Μελανέρυθρα Λάβαρα με τον Μαίανδρο. Σε αυτούς που δεν ξέχασαν τις ατέλειωτες πορείες μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, σε κάθε πόλη της Ελλάδος όταν το Κίνημά μας προχωρούσε ΕΜΠΡΟΣ μέχρι το αντεθνικό καθεστώς να εξυφάνει μία πρωτοφανή σκευωρία. ΑΥΤΟΥΣ που δεν ξέχασαν και ΜΟΝΟ είναι που τιμώ και δεν με ενδιαφέρουν αυτοί, που τελικά δεν ήταν παρά οι κομπάρσοι, ίσως και οι παρίες στην υπέροχη πορεία μας.  


Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες τίποτε δεν τέλειωσε! Γράψαμε Ιστορία και η Ιστορία αφήνει σημάδια ανεξίτηλα.  


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021


ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...