Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Πάνε για Βατερλώ οι “Μακεδονομάχοι” της Ν.Δ.




Δεν θα αργήσουν να έλθουν στην βουλή σύμφωνα με δημοσιεύματα οι κυρώσεις των μνημονίων Ελλάδος-Σκοπίων της Συμφωνίας των Πρεσπών και οι μάσκες θα πέσουν, οι “Μακεδονομάχοι” της Ν.Δ. και οι “πατριώτες” συνοδοιπόροι τους θα αποδειχθεί ότι ήταν κοινοί πολιτικοί απατεώνες και εξ ίσου εθνικοί μειοδότες με τους προδότες (όπως οι ίδιοι τους κατηγορούσαν) του ΣΥΡΙΖΑ. 


Γράφεται στις εφημερίδες ότι ο Σαμαράς θα απέχει. Αρκεί  μία απουσία; Γιατί δεν ρίχνει την κυβέρνηση και αυτού του Μητσοτάκη για την Μακεδονία, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε το 1993; Γιατί τουλάχιστον δεν προχωρεί σε μία δημόσια καταγγελία των Μνημονίων και κλήση στους δικούς του βουλευτές (όπως ισχυρίζεται) να τα καταψηφίσουν; Γιατί θα αρκεστεί σε αυτήν την πονηρή και δειλή σιωπή; Η απάντηση είναι απλή. Ο Σαμαράς ελπίζει, ελπίζει σε ένα καλύτερο είτε προσωπικό, είτε “οικογενειακό” πολιτικό μέλλον. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι και αυτός έγινε βουλευτής μέσω υψηλών γνωριμιών, στις οποίες βεβαίως και δεν έμεινε σταθερός. Αλλά ας αφήσουμε τον Σαμαρά.


Όλοι αυτοί που παριστάνανε τους “Μακεδονομάχους” στα συλλαλητήρια, όλοι αυτοί με τις χάρτινες περικεφαλαίες τι απέγιναν τώρα που ο Ιούδας του Έθνους είναι η ΝΔ, τι απέγιναν όλοι αυτοί που κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή και ήθελαν την Ν.Δ. στην εξουσία για να φύγουν οι προδότες, τι απέγιναν; Σιωπή, απόλυτη σιωπή! Στους κάδους των απορριμμάτων τα νάιλον σημαιάκια και φύλαξαν ίσως τις χάρτινες περικεφαλαίες για τις Απόκριες.

ΜΟΝΟ Χρυσή Αυγή - Κανένας Συμβιβασμός για την Μακεδονία μας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...