Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

“ΤΑ ΝΕΑ”: Η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή γιατί δεν… σεβάστηκε τους κανόνες της δημοκρατίας


Σε λίγες ημέρες συμπληρώνω έναν χρόνο στις φυλακές Δομοκού. Είχαν προηγηθεί 18 μήνες προφυλακίσεως στον Κορυδαλλό. Μετά από μία δίκη, που κράτησε 6 ολόκληρα χρόνια και χίλιες ημέρες σχεδόν μέσα σε ένα κελί δεν γνωρίζω το ΣΚΕΠΤΙΚΟ, τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, τους ΛΟΓΟΥΣ και τα στοιχεία για τα οποία είμαι στην φυλακή το ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ… Γνωρίζω μόνο ότι δεν ήμουν αρεστός στο πολιτικό κατεστημένο. Είναι, όμως, αυτός λόγος για να είναι κάποιος φυλακή; Είναι αυτό δικαιοσύνη; Είναι αυτό δημοκρατία; 


Έλεγαν και έγραφαν περί “εγκληματικής οργανώσεως”, τώρα γράφουν άλλα. Άρθρο στα “ΝΕΑ” (Ηλίας Κανέλλης, 11/9/2021, σελίδα 62, “Αντιδημοκρατικός φανατισμός”) γράφει χαρακτηριστικά: 

“Τα χρόνια μετά την χρεοκοπία και τα Μνημόνια, τα χρόνια δηλαδή της βίαιης προσπάθειας του ακροδεξιού και ακροαριστερού αντισυστημισμού να εκπορθήσουν την εξουσία, είχε κυριαρχήσει στη δημόσια συζήτηση ο διαχωρισμός των πολιτικών δυνάμεων με βάση ποιες εντάσσονταν στο συνταγματικό τόξο και ποιες όχι, ουσιαστικά ποιες σέβονταν τους δημοκρατικούς κανόνες και το κοινωνικό συμβόλαιο και ποιες ήθελαν να τα ανατρέψουν. Αντικειμενικά, η εξτρεμιστική ακροδεξιά Χρυσή Αυγή ήταν εκτός συνταγματικού τόξου, το ΚΚΕ επίσης. Κανένα από τα δύο κόμματα δεν σέβεται τους κανόνες της δημοκρατίας, για τη Χρυσή Αυγή αυτό αποδείχτηκε και με τη βούλα του δικαστηρίου.”


Περί “εγκληματικής οργανώσεως” ούτε λέξη! Το “αδίκημά” μου ότι δεν σεβόμουν τους “κανόνες της δημοκρατίας”! Και κατά τα άλλα λένε ότι στην δημοκρατία το φρόνημα είναι ελεύθερο. ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...