Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΠΡΟΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ




Πρέπει να πάει κάποιος φυλακή για να μάθει εάν έχει φίλους. Και Δόξα τω Θεώ έμαθα ότι έχω και φίλους και ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ και όλους ΕΣΑΣ σας Χαιρετώ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ με τον ίδιο τρόπο, που χαιρετούσαν εκατομμύρια αγωνιστές της ΙΔΕΑΣ που κυνηγήθηκαν ανελέητα, εκτελέστηκαν, δολοφονήθηκαν ύπουλα, πέθαναν λησμονημένοι και καταραμένοι από την παγκόσμια τυραννία, που εξουσιάζει όχι μόνο τα σώματα, αλλά και τον νου και την σκέψη των λαών, που άβουλοι ακολουθούν τους μεγάλους αρχιτέκτονες του ψεύδους, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι τους οδηγούν στην καταστροφή τους σε μία έρημο Ιδανικών, όπου δεν θα υπάρχει κανένας Θεός, ούτε Ιερό, ούτε η οποιαδήποτε Πίστη.

Έφυγαν πολλοί και πήρανε το ταπεινό μονοπάτι της επιβίωσης, μίας επιβίωσης φτηνής χωρίς Υπερηφάνεια, Τιμή, Αξιοπρέπεια. Αλλά έμειναν και ΠΟΛΛΟΙ σε ΑΡΕΤΗ και αυτό φτάνει αφού οι αριθμοί ΠΟΤΕ δεν είχαν σημασία.


Μαθαίνω ότι συνεχίζουν τον βρώμικο πόλεμο της λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής και εμού προσωπικά άτομα ασήμαντα, που έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους το ΜΙΣΟΣ και τον ΦΘΟΝΟ εναντίον μου. Τους καταλαβαίνω και τους συμπονώ… Και ακόμη περιμένουμε ΕΜΕΙΣ οι Χρυσαυγίτες να κάνουν την “Επανάστασή” τους ή να πάρουν την εξουσία μίας και εγώ δεν τους άφηνα. Αλλά, γι’ αυτούς να μιλάμε τώρα, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ! Ψηλά τις Σημαίες.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...