Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Μόνο για Χρυσαυγίτες



Επιθυμώ μέσα από το κελί μίας φυλακής, στο οποίο ευρίσκομαι για τις ΙΔΕΕΣ μου να πω ένα μεγάλο ΧΑΙΡΕ σε όλες και όλους τους ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ άνδρες και τις γυναίκες της Χρυσής Αυγής που παραμένουν σταθεροί σαν βράχοι ενάντια στην θύελλα, που έπληξε το Κίνημά μας. Μία θύελλα, που οργανώθηκε από σκοτεινούς παρακρατικούς μηχανισμούς με εντολή του Συστήματος χωρίς εξαίρεση. Όλα τα ΜΜΕ εναντίον μας παραβιάζοντας κάθε νόμο, κάθε διάταξη συνταγματική.


Σχεδόν 290 χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες ήταν στο πλευρό μας τον Μάιο του 2019 (Ευρωεκλογές) και περίπου 170 χιλιάδες τον Ιούλιο στις εθνικές εκλογές. Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν δύο χρόνια και φυσικά δεν “χάθηκαν” όλοι αυτοί! Στα χρόνια αυτά το καθεστώς συνέχισε να μας πολεμάει με κάθε τρόπο. Ανάμεσα στους “τρόπους” τους η ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ, η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ. Εις ό,τι με αφορά, αφού έριξαν επάνω μου κάθε είδους λάσπη, τώρα με έχουν εξαφανίσει, λες και δεν υπήρξα ποτέ, δεν ήμουν αυτός, ο μόνος που οδήγησε νικηφόρα επί 9 χρόνια ένα Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα. Και στην “εξαφάνιση” μου αυτή συμμετέχουν ΟΛΟΙ και φιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι και “πατριώτες”…

Δυστυχώς γι’ αυτούς υπάρχω και δίνω την μάχη μου με ό,τι μέσον διαθέτω. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν με έχει λυγίσει ούτε η φυλακή η άδικη του καθεστώτος, ούτε η χολή των “φίλων”.   


Στην προσπάθειά τους αυτή συμπαραστάτες το Σύστημα έχει και πολλούς που μετανόησαν, ανακάλυψαν με καθυστέρηση πολλών χρόνων λάθη μου, που αποκηρύσσουν ό,τι μέχρι χθες υμνούσαν!  Ας είναι… Πέρα από την πικρία το μέγεθος είναι ασήμαντο και ο εχθρός δεν είναι όσοι προσπαθούν “κανιβαλίζοντας” την Χρυσή Αυγή να αποκτήσουν πολιτική οντότητα και γι’ αυτό τυγχάνουν προβολής γιατί αυτό βολεύει το Σύστημα. Ο εχθρός είναι η παγκόσμια τυραννία, η οποία αισθάνθηκε δέος από το γεγονός ότι ένα Κίνημα Λαϊκό Εθνικιστικό Αντικαπιταλιστικό όρθωσε υπερήφανα το κεφάλι του απέναντι στην εξουσία τους. Και το Κίνημα αυτό, το Κίνημά ΜΑΣ, και το “ΜΑΣ” αφορά ΜΟΝΟ όσους και όσες παραμένουν Πιστοί στην Ιδέα και την Σημαία, δεν είναι δυνατόν να το λυγίσουν οι διώξεις. Οι διώξεις είναι που αναδεικνύουν όσους παραμένουν ΔΥΝΑΤΟΙ. Σε όλους εσάς Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες ένα ΧΑΙΡΕ μέσα από την καρδιά μου και η ξεχνάτε το σύνθημά μας: “Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ”!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...