Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΒΙΕΤ - Μία Κάλπικη Ιστορία και μία κηδεία




Ημέρα Τετάρτη Σεπτεμβρίου 8 ώρα 3 το μεσημέρι και στην κρατική τηλεόραση βλέπουμε τα όσα συμβαίνουν στην Μητρόπολη Αθηνών. Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 παρακολουθήσαμε στην ΕΤ1 μία συνέντευξη του αποθανόντος Μίκη Θεοδωράκη στην κ. Βίκυ Φλέσσα, στην οποία ευθέως δηλώνει ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει Θεός και ότι από το τίποτε πηγαίνουμε στο τίποτε.


Και όμως μεγαλόσχημοι ρασσοφόροι συμμετέχουν στο όλον δρώμενον χωρίς πρόβλημα… Πρωτοστάτης στα όσα λαμβάνουν χώρα το ΚΚΕ. Μάλιστα άτομα με κόκκινα περιβραχιόνια ήταν στην είσοδο της Μητροπόλεως. Παρών στην τελετή και ο γνωστός Τούρκος μουσικός Λιβανελί, που έχει υμνήσει την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, τον Αττίλα του 1974. Είναι γνωστόν ότι ο Λιβανελί μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη πρωτοστάτησαν στις φιέστες της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και ότι ο ίδιος ο Ερντογάν είχε λάβει πρόσκληση και είχε επισκεφθεί στο σπίτι του τον Μίκη Θεοδωράκη το 2010. Εκεί μαζί με το ΚΚΕ και ο Κυριάκος Βελόπουλος, που ψήφισαν πολλοί “πατριώτες” και “εθνικιστές”. Ήταν όλοι εκεί… Βεβαίως ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ των νεκρών είναι ΑΡΧΗ ΙΕΡΗ για τους Έλληνες από τον καιρό της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ, όχι όμως και η παραχάραξη της Ιστορίας. Όπως σεβαστό είναι και το γεγονός να υφίσταται κάποιος διώξεις για τις Ιδέες του, όποιες και εάν είναι αυτές. Περισσεύει ασφαλώς η υποκρισία από το ΚΚΕ. Πριν δύο μόλις χρόνια όταν ο Μίκης μίλησε στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, το ΚΚΕ μίλησε για… φασιστική φιέστα και τώρα τον τιμά! Σε άλλους έκανε το ΚΚΕ χειρότερα… Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη σημαντική, αλλά σίγουρα όχι κομμουνιστική. Πόσον μάλλον τα τραγούδια του, όταν οι στίχοι τους είναι ποιήματα του Κάλβου, του Ελύτη, του Σεφέρη, του Γκάτσου, του Σικελιανού. Εκτός εάν φτάσουμε στον έσχατο παραλογισμό να θεωρήσουμε όλους αυτούς κομμουνιστές!   


Όπως ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ την ευθύνη για τα δρώμενα της κηδείας είχε το ΚΚΕ. Ιδού στάδιον δράσης λαμπρόν για το κόμμα του “λαού”, το ΚΚΕ: Γραφείο Τελετών! Μετά την επιτυχή του καριέρα στην αγοραπωλησία καναλιών μέσω όφσορ εταιρείας το κόμμα, που θα κάνει την επανάσταση του προλεταριάτου, ανακάλυψε και νέα δραστηριότητα.


Αξίζει πάντως να εξετάσουμε από πλευράς πολιτικής όσα έγιναν και δεν έγιναν όλες αυτές τις ημέρες γύρω από το θάνατο του μουσικού και πολιτικού Μίκη Θεοδωράκη, για τον οποίον πολιτικό και την δράση του και όχι για τον μουσικό θα μιλήσει η Ιστορία όταν θα χαθούν οι εντυπώσεις γύρω από το μέγα μυστήριο του θανάτου (από ΟΛΟΥΣ σεβαστό από τον καιρό της “Αντιγόνης”) και βεβαίως όταν θα σιγήσουν τα υστερικά δοξαστικά των καναλιών των ολιγαρχών με τις αριστερές ψυχές και τις δεξιές τσέπες. Αν και πιστεύω ότι η Ιστορία έχει ήδη μιλήσει με την κατάρρευση του κομμουνισμού, την ιστορική χρεωκοπία του μπολσεβικισμού, την οποία και ο αποθανών χρεώνεται όντας κατά δήλωσή του κομμουνιστής.


Ο πολιτικός Μίκης Θεοδωράκης, λοιπόν, υπέστη διώξεις, φυλακίσεις, εξορίες για τα πιστεύω του και αυτό τον τιμά. Πως γίνεται τώρα αυτοί πολιτικά ευθύνονται για τα δεινά του να τον τιμούν ως πολιτικό, ενώ οι ίδιοι τον φυλάκιζαν και τον εξόριζαν, αυτό μόνο η κακομοιριά των νεοραγιάδων της δεξιάς των αστών και του κέντρου μπορεί να ερμηνεύσει. Κακομοιριά και δολερή υστεροβουλία από τους επιγόνους της αστικής δεξιάς και του κέντρου (κυβέρνηση Σοφούλη-Βενιζέλου), που τον καταδίωξαν.


Παραπονέθηκε όπως διαβάσαμε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί τον γιουχάρανε στην Μητρόπολη και μάλιστα με το σύνθημα “Μητσοτάκη κάθαρμα”. Ας είναι ευχαριστημένος, που τον γιουχάρανε αυτοί που ήταν στην Μητρόπολη και το ερώτημα είναι γιατί δεν τον γιουχάρουν αυτοί που ΔΕΝ ήταν στην Μητρόπολη, οι “δεξιοί”, οι “εθνικόφρονες” που τον ψήφισαν. Όσο για την παρουσία του Κυριάκου Βελόπουλου ας τον χαίρονται οι “εθνικιστές” που τον ψήφισαν.


Τίμησαν (ΟΛΟΙ) τον πολιτικό Θεοδωράκη. Είναι φυσικό! Κατά καιρούς είχε περάσει από ΟΛΟΥΣ! Ήταν με το ΚΚΕ (κατά καιρούς), ήταν και  με το ΚΚΕ-Εσωτερικού (κατά διαστήματα), ήταν σε στενή σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) και είχε αναλάβει ειδική αποστολή για την εδραίωση της ελληνοτουρκικής “φιλίας”. Και ήταν και με την Ν.Δ. (συνεργαζόμενος βουλευτής επικρατείας) και Υπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ήταν κατά καιρούς με όλους, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία δυστυχώς των πολιτών-ψηφοφόρων αυτής της χώρας και κατά τούτο αντιπροσώπευε όντως μεγάλο τμήμα του λαού.


Είπαν ότι ήταν αγωνιστής της ελευθερίας… Και διαβάζοντας το βιογραφικό του έμαθα ότι τιμήθηκε στην Μόσχα των Σοβιέτ το 1957, λίγους μόνο μήνες μετά την σφαγή του λαού της Ουγγαρίας το 1956 από τα κομμουνιστικά τανκς. Στην Ουγγαρία όπου για την αληθινή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ πέθαναν χιλιάδες πατριώτες και όχι για την ελευθερία των τανκς, που τιμούσε τον Μίκη Θεοδωράκη, των τανκς που είναι… καλά(!) όταν επάνω τους έχουν σφυροδρέπανο. 


Προκλητικός ο Γραμματέας του ΚΚΕ είπε ότι τιμά τον Μίκη πολεμιστή των Δεκεμβριανών του 1944 όταν οι μπολσεβίκοι αιματοκύλισαν την Ελλάδα. Και ύστερα μας μιλάνε για… “εθνική ενότητα”! Σιωπή και μάτια χαμηλωμένα από τους πολιτικούς εκπροσώπους της “δεξιάς” (Μητσοτάκης, Βελόπουλος). Και αυτό φυσικό.


Τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες δείχνουν καθαρά ότι σε έναν κόσμο, στον οποίο ο μπολσεβικισμός έχει τελειώσει αφήνοντας πίσω του χαμένες γενιές, χρόνια πικρά και περισσότερα από 100 εκατομμύρια νεκρούς, μέσα σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει μία χώρα, που το να είσαι κομμουνιστής είναι τίτλος τιμής! Η χώρα αυτή είναι η Ελλάδα, το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, που εξουσιάζουν σκληροί καπιταλιστές με ψυχή μπολσεβίκικη. Φυσικό είναι, λοιπόν, όντας αληθινός ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και όχι “fake” να είμαι στην φυλακή, στο Γκουλάγκ της ψευτοδημοκρατίας τους, που είναι μία τυραννία με ψυχή πέρα για πέρα κομμουνιστική.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021


ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...