Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Όλα “ήσυχα” Χωρίς… Χρυσή Αυγή!




Βοσκοί, στην μάντρα της Πολιτείας οι λύκοι! Οι λύκοι! 

Στα όπλα, Ακρίτες! Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί,

καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι,

για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί”.

Κωστής Παλαμάς - Από το ποίημα “Οι Λύκοι”


Λόγια του Μεγάλου Κωστή Παλαμά ΕΠΙΚΑΙΡΑ σήμερα περισσότερο από ποτέ, που η χώρα σαπίζει κυριολεκτικά σε χέρια φαύλων και περιττών, δημοκόπων, καλαμαράδων και βεβαίως και μπολσεβίκων! Δύο χρόνια κυβερνά η υποτίθεται δεξιά Νέα Δημοκρατία και τόσο το κρατικό ραδιόφωνο, όσο και η ΕΡΤ κυριαρχείται από προπαγάνδα μαρξιστική και κομμουνιστές ινστρούχτορες, που διηγούνται με έξοδα του Ελληνικού λαού ιστορίες δόξας, ηρωισμού και παθών του λεγόμενου “δημοκρατικού” στρατού. Καθόλου παράξενο, αφού το κυρίαρχο αφήγημα της μεταπολιτευτικής “δημοκρατίας” είναι καθ’ όλα αριστερό. Και να σκεφτεί κανείς ότι πολλοί ψήφισαν την Ν.Δ. και όχι την Χρυσή Αυγή για να φύγει η αριστερά!

Αυτά έλεγε πριν από εκατό και πλέον έτη ο Κωστής Παλαμάς, τον οποίον αναίσχυντα παρουσιάζουν οι τύραννοι της πνευματικής ζωής της χώρας σαν… αριστερό και μάλιστα έγραψε και βιβλίο για τον Παλαμά υμνητικό και ο ίδιος ο Ζαχαριάδης! Η καπηλεία είναι όπλο στα χέρια τους πανίσχυρο, αφού η αμάθεια κυριαρχεί και έτσι εκτός από τον Παλαμά σαν αριστερούς παρουσιάζουν τον Καζαντζάκη, τον Σικελιανό, τον Σεφέρη και τόσους άλλους, που όντας νεκροί δεν μπορούν να απαντήσουν στα ψέματά τους. Και ποιος θα τους πει για την επικήρυξη του Σικελιανού από το ΕΑΜ, για τους ύμνους στους Ισπανούς φασίστες φαλαγγίτες του Νίκου Καζαντζάκη, την Ομηρεία του Εμπειρικού από τον ΕΛΑΣ στα Δεκεμβριανά, την πυρπόληση της κατοικίας του Γρηγορίου Ξενόπουλου ή ακόμη και τα επαινετικά άρθρα-επιφυλλίδες του Κωστή Παλαμά υπέρ του εθνικού σοσιαλισμού; 

Λείπουν τραγικά τα αναστήματα τα Πνευματικά και τα Πολιτικά, που θα μπορούσανε να αντισταθούν στον εθνομηδενισμό της παγκοσμιοποίησης, που με τον ίδιο ζήλο υπηρετούν και οι φιλελεύθεροι (όλοι τους! Και “εθνικοφιλελεύθεροι”- τι φρικτή αντίφαση - Και “παλαιό” και νεοφιλελεύθεροι) και οι μπολσεβίκοι, αυτές οι απέθαντες κατσαρίδες των Ιδεών, που επιβιώνουν και με Σοβιέτ και με καπιταλισμό. Παραδομένη η χώρα και λίγα τα κάστρα, που αντιστέκονται σε απόκρημνες βουνοκορφές και καταράχια. Κάστρο αντίστασης Εθνικής ήταν και είναι με όσες δυνάμεις της απέμειναν η Χρυσή Αυγή.


Όταν το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019 το Σύστημα κατόρθωσε με απαγορεύσεις, διώξεις και κάθε είδους αθλιότητες να βγάλει εκτός βουλής το Κίνημά μας άνθισαν τα χαμόγελα στα πρόσωπα των μαντρόσκυλων του εθνομηδενισμού και θριαμβευτικά ανακοίνωσαν την εκλογική μας ήττα με την φράση “επιστροφή στην ομαλότητα”. Όπου “ομαλότητα” ήταν όχι μόνον βουλή χωρίς Χρυσή Αυγή, αλλά και η Συμφωνία των Πρεσπών, που δεν κατήργησε η Ν.Δ., και με τους Τούρκους στο Αιγαίο, με απαγορεύσεις, με ένα κράτος ανίκανο και πολλά άλλα. Κανένα πρόβλημα, αφού έχουν “ομαλότητα”και δεν υπάρχει πλέον η Χρυσή Αυγή, που την έχουν βάλει στην φυλακή. Από κοντά με όλους αυτούς και οι μόνιμοι Ιούδες της Εθνικής Ιδέας, όλοι αυτοί που πολέμησαν μαζί με κομμουνιστές και φιλελεύθερους την Χρυσή Αυγή. Χέρι-χέρι Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και οι “πατριώτες”, να μην ξεχνάμε, έδωσαν μάχη εναντίον των “νεοναζί” και δεν κατάλαβαν κυρίως όσοι έχουν κάνει επάγγελμα την… “εθνικοφροσύνη” ότι χωρίς Χρυσή Αυγή παραμένουν γυμνοί, χωρίς προσχήματα, σάλιαγκες χωρίς το καβούκι τους. Μέχρι πριν δύο χρόνια έλεγαν ότι για όλα φταίει ο Μιχαλολιάκος, φταίει η Χρυσή Αυγή. Τώρα που ο Μιχαλολιάκος είναι στη φυλακή και γράφει αυτό το κείμενο μέσα σε ένα κελί ποια είναι η δικαιολογία τους για το ότι ασήμαντοι παραμένουν; Ανάμεσα σε αυτούς και ουκ ολίγοι, που είχαν σπάσει τα χέρια τους να με χειροκροτάνε και να μου φωνάζουν Ζήτω. Έτσι ήταν πάντοτε ο όχλος και κάθε δημοκρατία, αυτή είναι η φύση της, πάντοτε σε χέρια δημαγωγών καταλήγει από τον καιρό ακόμη των Αθηνών και του Κλέωνος.


Σβήσανε (έτσι πιστεύουν…) από τον πολιτικό χάρτη την Χρυσή Αυγή, αλλά αυτό γνωρίζουν ότι δεν είναι αρκετό. Θέλουν ένα κακέκτυπο της Χρυσής Αυγής και για τον λόγο αυτό ενώ απαγορεύουν αυστηρά κάθε αναφορά στην Χρυσή Αυγή, επιτρέπουν ελεύθερα τους “”εθνικιστές” και “πατριώτες”, που υβρίζουν ή κατακρίνουν την Χρυσή Αυγή! Και αυτό δείχνει πολλά, “βγάζει μάτια” κυριολεκτικά για το τι θέλει και τι όχι μόνον δεν θέλει, αλλά και το μισεί και το φοβάται το Σύστημα.


Κάηκε η Ελλάδα και το κράτος των Αθηνών φάνηκε για μία ακόμη φορά ανίκανο; Κανένα πρόβλημα! Απαγορεύσεις αντισυνταγματικές; Να είναι καλά το Συμβούλιο της Επικρατείας, που θα τις νομιμοποιήσει, όπως τα Μνημόνια. Κανένα πρόβλημα! Κανένα πρόβλημα και στην βουλή στην συζήτηση για τις πυρκαγιές. Είπαμε χωρίς Χρυσή Αυγή έχουν “ομαλότητα”. Το πολύ-πολύ να βγει ο Βελόπουλος και να πουλάει καμμιά κηραλοιφή για τις φωτιές στα δάση.

Όλα “ήσυχα”, λοιπόν, Χωρίς Χρυσή Αυγή. Την Χρυσή Αυγή, ΠΥ με το πέρασμα του χρόνου όχι μόνο θα την θυμηθούνε πολλοί, αλλά και θα δικαιωθεί! Η “ομαλότητα” τους και η “ησυχία” τους δεν είναι τίποτε άλλο από ένα νεκροταφείο ψυχών και ένας άθλιος ραγιαδισμός.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...