Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΤΟΥ… ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ




Μέγας σύμμαχος των μεγάλων “δημοκρατών” της ενταύθα Μπανανίας και το ΚΑΤΑΡ και επειδή είμαι στην φυλακή επειδή μεταξύ άλλων είπα ότι δεν πιστεύω στην “δημοκρατία” τους ας δούμε τι είδους “δημοκρατία” έχει το Κατάρ, που στρώνουν κόκκινα χαλιά οι ενταύθα Ηρακλείς της “δημοκρατίας” στον Εμίρη τους: Διάβασα σχετικά:

“Κατάρ: Ετοιμάζονται για τις πρώτες εκλογές Πιο κοντά από ποτέ άλλοτε είναι πλέον οι πρώτες βουλευτικές εκλογές στο Κατάρ, καθώς άρχισε χθες η διαδικασία υποβολής υποψηφίων… όπως προέβλεπε το Σύνταγμα του 2004.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο απόγονοι πολιτών του Κατάρ εγγεγραμμένων στα δημοτολόγια από το 1930 έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν και να θέσουν υποψηφιότητα. Απαγορεύεται κατά συνέπεια να ψηφίσουν μέλη οικογενειών που απέκτησαν την ιθαγένεια του Κατάρ μετά την χρονιά εκείνη”.


Δεν θα μπορεί να υποβάλλει υποψηφιότητα ή να ψηφίσει κάποιος, που δεν ήταν αυτός ή οι παππούδες του πολίτης του Κατάρ το 1930! Ακόμη και το Κατάρ προστατεύει την όποια ΕΘΝΙΚΗ του ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, η Ελλάδα ΟΧΙ! Μοιράζει ιθαγένειες ακόμη και σε αυτούς, που μπήκαν παράνομα στην χώρα. 

Θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φυλακές Δομοκού 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...