Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Ορμπάν ή Ταλιμπάν;




“Έρμη, σκλάβα πικρή Ρωμιοσύνη,

τη βλαστήμια τ’ αντίθεου την είδα 

κατά σε πειρασμός να τη χύνη 

σαν την λέπρα και σαν την ακρίδα!

…Πριν πληγή, πριν αρρώστια να γίνη 

φωτιά, κάψε την, κάμε τη στάχτη.”

                                               

                                        ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ 


Σε κατάσταση πολιορκίας η Ελλάδα μας. Κίνδυνοι εθνικοί, λαθρομετανάστες, βασίλειο του τρόμου και του φόβου από τα χρυσοπληρωμένα γι’ αυτό ΜΜΕ και ανάμεσα στις στάχτες, στάχτες ακόμη ζεστές της ανοχύρωτης πολιτείας μας κακόγουστο παιχνίδι επικοινωνιακό για το ποιος φταίει περισσότερο και ο κακός να κατηγορεί τον χειρότερο. Ας μην σκιαμαχούν μάταια, φταίνε και οι δύο τους, φταίνε όλοι τους, όλοι όσοι έστησαν αυτό το άθλιο προτεκτοράτο από την Μεταπολίτευση και την προδοσία της Κύπρου το θέρος εκείνο του 1974 μέχρι σήμερα. Δικό τους έργο είναι και της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ οι βίλες των εκλεκτών του κομματικού κράτους επάνω σε καμένα δάση και στην Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα. 


Και ενώ οι εντυπώσεις από τις φλόγες, που κάψανε την Πατρίδα μας, σιγά σιγά φεύγουν, έρχονται πάλι σαν Ιεχωβάδες-Χιλιαστές, επιστρέφουν με τον λόγο της “σωτηρίας”, που δεν είναι άλλη από τα… εμβόλια, τα οποία θέλουν να επιβάλλουν υποχρεωτικά, ενώ έχει αποδειχθεί ότι είναι αμφίβολο το εάν τελικά σώζουν. 


Και για του λόγου το αληθές στις 19 Αυγούστου του 2020, που δεν υπήρχαν εμβόλια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ είχαμε 217 κρούσματα, 28 ασθενείς σε ΜΕΘ και μόλις τρεις θανάτους. Έναν χρόνο μετά με 6 σχεδόν εκατομμύρια Έλληνες εμβολιασμένους, έχουμε σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ: 3.273 κρούσματα, 286 στις ΜΕΘ διασωληνωμένους και 20 νεκρούς. Πως, λοιπόν, “έσωσαν” τα εμβόλια τον λαό; 


Όχι, δεν πρόκειται να σταματήσει την υστερία περί εμβολίων η αλήθεια των αριθμών και την προπαγάνδα, στην οποία συμμετέχουν δυστυχώς και πολλοί ρασοφόροι, αγνοώντας το “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ”, οι οποίοι δεν αποκλείεται να φτάσουν στο σημείο αντί Θείας Κοινωνίας να δίνουν σαν “μεταλαβιά” δόσεις του εμβολίου μέσα στα πλαίσια της επιχείρησης “ελευθερία” της παγκοσμιοποίησης, που τελικά είναι η πιο σκληρή σκλαβιά, που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.


Και ενώ οι εξουσιαστές του λαού μας “μοιραίοι και άβουλοι αντάμα” παίζουν το βρώμικο πολιτικάντικο παιχνίδι τους η Ελλάδα όλο και και περισσότερο περικυκλώνεται. Μετά από την Αλβανία, που εδώ και χρόνια είναι δορυφόρος της Τουρκίας στρατιωτικός, και τα Σκόπια προχώρησαν σε στρατιωτική συμφωνία με την Τουρκία. Και θυμήθηκαν οι κομματάρχες και τα παπαγαλάκια της Ν.Δ. τις ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα για την προδοσία της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά επιμελώς λησμονούν ότι εδώ και δύο χρόνια την χώρα κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία, που σέβεται και εφαρμόζει την Συμφωνία, την προδοτική, όπως οι ίδιοι την αποκαλούσαν. Και αυτός που συνεχίζει μία προδοτική πολιτική τι είναι; Δεν είναι και αυτός προδότης;


Πέρα από τον “μικρόκοσμό μας” των απατεώνων της πολιτικής και τα όσα συμβαίνουν στα Βαλκάνια (Χερσόνησος του Αίμου το σωστό!) σε μία άλλη άκρη του κόσμου είχαμε εξελίξεις, ο οποίες μας αφορούν άμεσα. Εγκατέλειψαν το Αφγανιστάν οι ΗΠΑ και οι μισθοφόροι τους και στην εξουσία είναι και πάλι οι Ταλιμπάν. Η εξέλιξη αυτή έχει ως παρεπόμενο εκατομμύρια πρόσφυγες, που θέλουν να έλθουν στην Ευρώπη, μέσω… Ελλάδος! Αυτός είναι ο δρόμος το μεταξιού, που έγινε δρόμος των λαθρομεταναστών. Και βγήκε η κυβέρνηση της Ν.Δ. και ανήγγειλε μέτρα “σκληρά”, όπως θερμικές κάμερες, αερόστατα και ένα φράγμα, που δήθεν θα τους σταματήσει. Ας ευχόμαστε να μην αποφασίσουν οι σκοτεινές δυνάμεις, που έχουν στήσει την ιστορία λαθρομετανάστες, να τους φέρουν στην Ελλάδα γιατί τότε πολύ δύσκολα θα σταματήσουν. Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω την δήλωση του δημάρχου Ορεστιάδας κ. Β. Μαυρίδη, ο οποίος επισημαίνει ότι πλέον δεν μας έρχονται μόνο από Τουρκία, αλλά και από Βουλγαρία οι λαθρομετανάστες. Δήλωσε, λοιπόν, για το “φράγμα” ο δήμαρχος: 


Δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες, καθώς σε μήκος 200 χιλιομέτρων που είναι ο ποταμός Έβρος οι λαθροδιακινητές θα βρουν περάσματα. Όταν θωρακίζεις από τα 200 χιλιόμετρα μόνο τα 40, πάντα θα υπάρχουν περάσματα όταν μάλιστα τώρα η στάθμη του ποταμού είναι πολύ χαμηλή.”


Και ενώ στην μακρινή Ανατολή εκατομμύρια ετοιμάζονται να έλθουν στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα!) σε μία χώρα της Κεντρικής Ευρώπης ένας ηγέτης ο Ορμπάν δήλωσε ότι δεν θα δεχθεί λαθρομετανάστες. Ο Ορμπάν, ο οποίος πρόσφατα ψήφισε έναν νόμο στην Ουγγαρία, με τον οποίον ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να πωλούνται βιβλία με αναφορές σε ομοφυλοφιλία, τραβεστί κλπ. έξω από Εκκλησίες και σχολεία. Και τον νόμο αυτό η “δημοκρατική” Ευρώπη τον θεωρεί έγκλημα και καταπάτηση των… ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Ανάμεσα σε αυτούς και η Ν.Δ. του Μητσοτάκη με τους επαγγελματίες “εθνικόφρονες” με στελέχη επιφανή, που ομνύουν στην περίφημη “διαφορετικότητα”.


Από την μία, λοιπόν, στην Ανατολή οι Ταλιμπάν, που να μη ξεχνάμε δημιούργησε η Ουάσιγκτον για να κτυπήσει την Μόσχα, και στην Δύση μέσα στην καρδιά μίας Ευρώπης εκφυλισμένης, που δεν τον θέλει, ο Ορμπάν. Και έρχεται η ώρα ο καθένας να διαλέξει: 

Ορμπάν ή Ταλιμπάν; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...