Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Πρέσπες, το θράσος της Νέας Δημοκρατίας και η Χρυσή Αυγή

 


Αλήθεια μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για την συμφωνία των Πρεσπών; Το θράσος των κομματόσκυλων της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει αρχή και τέλος. Δυο ολόκληρα χρόνια κυβερνά την χώρα ο Μητσοτάκης και οι “φωστήρες” του και τι κάνανε για την συμφωνία των Πρεσπών, την προδοτική, όπως οι ίδιοι την έλεγαν; Τι κάνουν για τις συνεχείς προκλήσεις, για το γεγονός ότι αναγνωρίζουν (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!) “Μακεδονική” εθνικότητα και γλώσσα στους Σλάβους των Σκοπίων; Τι έκαναν, τι κάνουν, τι θα κάνουν; ΤΙΠΟΤΕ!


Θυμήθηκαν την προδοσία του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόσφατη συμφωνία των Σκοπιανών με τους Τούρκους. Και αυτοί που συνεχίζουν την προδοσία, την σέβονται όπως έχουν δηλώσει, τι είναι, αφού συνεχίζουν την προδοσία, δεν είναι προδότες;

Ξεγέλασαν έναν ολόκληρο λαό, παριστάνοντας τους “Μακεδονομάχους”, και έκλεψαν την ψήφο του. Και δεν μιλώ γι’ αυτούς, που πρόθυμοι ήταν να πουλήσουν και την ψυχή τους, προκειμένου να γλείψουν την εκάστοτε εξουσία. Μιλώ γι’ αυτούς που χωρίς δόλο πίστεψαν ότι είναι δυνατόν να κάνει εθνική πολιτική η Ν.Δ..


Θράσος από τους υποκριτές των συλλαλητηρίων, τους κομματάρχες και τους πολιτευτές, που με νάιλον σημαιάκια made in China, κτύπησαν με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή και σήμερα κλαίγονται για την Συμφωνία του Τσίπρα, που όμως ο Μητσοτάκης εφαρμόζει. 

Η Χρυσή Αυγή το έλεγε: “ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ”.

Δυστυχώς Δικαιωθήκαμε…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φυλακές Δομοκού 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...