Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Η “μοντέρνα ακροδεξιά”, η Χρυσή Αυγή, ο Σαλβίνι και οι “νεοφασίστες”

 


Κατηγορούσαν και κατηγορούν (ακόμη;) την Χρυσή Αυγή οι “πατριώτες” και κάποιοι πρώην χρυσαυγίτες γιατί δεν έγινε μια “μοντέρνα ακροδεξιά” όπως η Λεπέν, που έχει στελέχη ομοφυλόφιλους ή η Γερμανική AfD, που διαθέτει και βουλευτή μαύρο ή ο Σαλβίνι, που στηρίζει την κυβέρνηση του τραπεζίτη Ντράγκι, που επέβαλαν οι Βρυξέλλες. 


Όχι δεν γίναμε “μοντέρνα ακροδεξιά”, ούτε ήθελα ποτέ να γίνουμε!


Για να δούμε, όμως, πως πάει ο Σαλβίνι την δόξα του οποίου κάποιοι ζήλεψαν στην Ελλάδα και ήθελαν και θέλουν να γίνουν οι νέοι Σαλβίνι. Διαβάζουμε:

“Απόγονοι του κόμματος που έφτιαξε ο Μουσολίνι το 1946, οι “Αδελφοί της Ιταλίας” είναι σήμερα πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις στην Ιταλία. Επικεφαλής του είναι η Τζόρτζια Μελόνι, η οποία επέλεξε να μείνει εκτός του κυβερνητικού συνασπισμού που έφτιαξε ο Μάριο Ντράγκι, εποφθαλμιώντας την πρωθυπουργία στις εκλογές του 2023.”


Στον πάτο, λοιπόν, ο “μοντέρνος ακροδεξιός” Σαλβίνι και πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις οι “νεοφασίστες”, που μάλιστα έχουν Ευρωβουλευτή τον ίδιο τον εγγονό του Μουσολίνι, Γάιο Ιούλιο Καίσαρα Μουσολίνι, απόστρατο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού της Ιταλίας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φυλακές Δομοκού 2021


Είναι αξιόπιστος σύμμαχος οι ΗΠΑ; Ρωτήστε τους Πολωνούς, τους Νοτιοβιετναμέζους και τους Αφγανούς

Δίνουν τα πάντα στις ΗΠΑ (βάση στην Αλεξανδρούπολη κλπ.), οδηγώντας την χώρα μας σε πιθανές περιπέτειες στο μέλλον και αυτό με ένα ΑΜΦΙΒΟΛΟ ...