Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Θερμοπύλες 2021



Αγαπημένοι μου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, 

Από ένα κελί μιας φυλακής λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Ιερό χώρο των Θερμοπυλών, τον Αιματοποτισμένο αυτόν τόπο της Αιώνιας Δόξας, απευθύνω σε όλους ΕΣΑΣ, που παραμένετε πιστοί στην Χρυσή Αυγή, ένα θερμό Χαιρετισμό και την βαθειά μου εκτίμηση γιατί δε προδώσατε το ΟΡΑΜΑ μας για μία ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, την Ελλάδα της Χρυσής Αυγής! Θερμό Χαιρετισμό και ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους σας γιατί ενάντια σε διώξεις, ενάντια στο κλίμα του φόβου παραμένετε ΟΡΘΙΟΙ, δεν αρνηθήκατε την Ιστορία μας και τα όνειρά μας.

Παραμένω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ακόμη και πίσω από τα Σίδερα της φυλακής της ψευτοδημοκρατίας τους, ΑΔΙΚΑ καταδικασμένος, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για τις ΙΔΕΕΣ μας και αυτό το θεωρώ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ.


Αγαπημένοι μου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, 

Τίποτε δεν τελειώνει ποτέ εάν οι ψυχές παραμένουν ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ. Κανένας δεν ξέρει τι φέρνει το ΑΥΡΙΟ. Η μάχη για ΜΙΑ ιδέα είναι ό,τι περισσότερο σπουδαίο στην ζωή ενός ανθρώπου. Ανάμεσα σε ερείπια ψυχών, ανάμεσα σε γραικύλους και προδότες Αγωνιστείτε για μια Σημαία και να ξέρετε ότι ο Αγώνα μας θα δικαιωθεί.


Γράψαμε ΙΣΤΟΡΙΑ! Ακόμη αντηχούν οι δρόμοι και οι πλατείες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης από το σύνθημά μας “ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ/Θα Ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η Γη”. Τιμήστε την Ιστορία μας, μη λυγίζετε! “της Λευτεριάς το φεγγοβόλο Αστέρι της Νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.”


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...