Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Το αμυντικό δόγμα σημαίνει ηττοπάθεια! - Οι ελλείψεις στα αεροσκάφη Rafale.
Σημαντικό όπλο για την Πολεμική μας Αεροπορία τα Γαλλικά αεροσκάφη Rafale. Οι δυνατότητες του συγκεκριμένου τύπου αεροσκαφών είναι αναμφισβήτητα υψηλές. Πέρα από αυτές όμως έχει σημασία με τι όπλα προμηθευτήκαμε τα αεροσκάφη αυτά. Γιατί όπως έγινε γνωστόν ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ τα όπλα, τους πυραύλους, τους οποίους μπορούν να έχουν και τους έχουν όντας μαχητικές μονάδες της Γαλλικής Πολεμική Αεροπορίας και δεν θα τους διαθέτουν ως μονάδες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. 


Πέρα από το ότι δεν θα έχουν το ιδιαίτερα σημαντικό ατρακτίδιο στόχευσης TALIOS, που έχουν τα Rafale της Γαλλίας. Στην σύμβαση δεν προβλέπεται επίσης να έχουν τα ελληνικά Rafale τους πανίσχυρους πυραύλους για την προσβολή στόχων εδάφους ΑΜ39 Exocet, που επίσης έχουν τα Γαλλικά Rafale. Γιατί να μην έχουν τα Rafale μας πυραύλους  ΑΜ39 Exocet αέρος-εδάφους; Μα γιατί το αμυντικό δόγμα της “πεφωτισμένης” χώρας των γραικύλων βρωμάει ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ, γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι εάν δεν είσαι έτοιμος για επίθεση είσαι από χέρι νικημένος. Χωρίς τα καλύτερα ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ του όπλα τα Ελληνικά Rafale και αυτό όταν ακόμη και τα τουρκικά Drones Μπαϊρακτάρ διαθέτουν επιθετικά όπλα, πυραύλους αέρος-εδάφους.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...