Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Στον καιρό των Μνημονίων και της καραντίνας, στα χρόνια των “Αναμορφωτών”




“Ότι τα πράγματα δεν βαίνουν 

κατ’ ευχήν στην Αποικία

δεν μεν’ η ελάχιστη αμφιβολία

και μ’ όλο που οπωσούν τραβούμ’ εμπρός

ίσως, καθώς νομίζουν ουκ ολίγοι,

να έφθασε ο καιρός

να φέρουμε Πολιτικό Αναμορφωτή”


Κ. ΚΑΒΑΦΗΣ 


Η Ελλάδα αναζητούσε δειλά, δειλά εθνική αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία, μία άλλη πολιτική. Τα ρωσικά οπλικά συστήματα, ο Αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρουπόλεως και το ΟΧΙ τόσο στο Βουκουρέστι, όσο και στο σχέδιο Ανάν ήταν η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν είχαμε πάρει το μάθημα μας ούτε με την εθνική ταπείνωση στα Ίμια, ούτε με την παράδοση Οτσαλάν. Οι “προστάτες” της “Αποικίας” αποφάσισαν πως έφθασε ο καιρός να φέρουν “Πολιτικό Αναμορφωτή” και έτσι έγινε (χωρίς αντίσταση!) πρωθυπουργός ο Τζωρτζ Παπανδρέου, φέρνοντας μαζί του τα Μνημόνια, τα οποία κάποιοι σήμερα (τι κάποιοι; σχεδόν όλοι…) εξυμνούν και λένε ότι μας έσωσαν, χωρίς να λογαριάζουν την βαθειά καταστροφή κάθε κλάδου της εθνικής μας οικονομίας.


Στα πρώτα χρόνια του “Πολιτικού Αναμορφωτή” ένα μέρος σεβαστό του λαού αντιστάθηκε. Πρωτοπορία στην αντίσταση αυτή η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Χρυσή Αυγή, που μετά την στροφή της Ν.Δ. με τον Σαμαρά υπέρ του Μνημονίου είχε φτάσει τον Σεπτέμβριο του 2013 στο 20% σχεδόν και συνεχώς ανέβαινε. Το Σύστημα θορυβήθηκε και έτσι έστησε μία συνωμοσία φρικτή με την περίφημη κατά φαντασίαν “εγκληματική οργάνωση” για την οποία είμαι φυλακή.


Τζωρτζ Παπανδρέου, Παπαδήμας, Σαμαράς και μετά ένας δημαγωγός ψευτοεπαναστάτης αριστερός, ο Τσίπρας. Καθόλου πρωτότυπο πάντοτε ψευτοεπαναστάτες ήταν οι αριστεροί και τι να πει κανείς για την κομμουνιστική Κίνα, που αποκτά κάθε ημέρα που περνά όλο και περισσότερους δισεκατομμυριούχους. Τα ίδια και χειρότερα και στα χρόνια του εξ αριστερών “Πολιτικού Αναμορφωτή” της… Αποικίας. Μάχες σκληρές από την Χρυσή Αυγή και στον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε καθεστώς διώξεων και με πλήρη αποκλεισμό από την δημόσια ζωή. Από τις αρχές του 2016 έκλεισαν ερμητικά ΟΛΑ τα μικρόφωνα και οι τηλεοπτικές κάμερες για τους Εθνικιστές. Ο αρχηγός του 3ου πολιτικού κόμματος της χώρας, που υπογράφει το κείμενο αυτό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015, δεν είχε δικαίωμα λόγου στην ψευτοδημοκρατία τους. Προσφύγαμε στο ΕΣΡ, το οποίο ένοχα σιώπησε και έβγαλε μία απόφαση δικολαβίστικη, η οποία έδινε το δικαίωμα στα κανάλια να με αποκλείουν. Αποκλεισμός ακόμη και από την ΕΡΤ, στην οποία όποτε ήταν να μιλήσω ακόμη και στην προεκλογική περίοδο, παραβιάζοντας τον εκλογικό νόμο, έκανε απεργία την ώρα που θα μιλούσα! Προσφύγαμε στην δικαιοσύνη κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα και το δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο, το ίδιο και το συμβούλιο της Επικρατείας! Ιδιοκτήτης τοπικού τηλεοπτικού σταθμού των Αθηνών, με τον οποίο πίστευα ότι είχα μία καλή σχέση, και ο οποίος με είχε και αυτός αποκλείσει μου εξομολογήθηκε ότι είχε πάρει ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ και από ΣΥΡΙΖΑ και από Ν.Δ. ότι εάν με βγάζει να ξεχάσει ότι θα πάρει άδεια για τον σταθμό του… Πόλεμος ολοκληρωτικός από το Σύστημα και όχι μόνον! 

Ρουφιάνοι του καθεστώτος άρχισαν από τα τέλη του 2015 έναν προσωπικό πόλεμο εναντίον μου, μία επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ”, που δυστυχώς βρήκε αφτιά πρόθυμα και μέσα στην Χρυσή Αυγή! Και βέβαια μη ξεχνάμε ότι ήμασταν κυριολεκτικά σε αναμονή στο ικρίωμα με την θηλιά μιας άδικης δίκης στον λαιμό μας περασμένη. Η τελική τους επίθεση έγινε στην προεκλογική περίοδο του 2019 με τον πλήρη αποκλεισμό μου από το Σύστημα, με βρώμικη προπαγάνδα περί συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ από άλλους και από άλλους με… Ν.Δ.(!) και με “λευκή απεργία” από κάποιους “χρυσαυγίτες”, που δούλευαν για τον Μητσοτάκη. Τον νέο “Πολιτικό Αναμορφωτή” της Αποικίας, που απέκτησε η χώρα τον Ιούλιο του 2019. Η συνέχεια γνωστή…


Η Κυβέρνηση, που θα έδιωχνε την αριστερά, γεμάτη αριστερούς και ορφανά του Σημίτη να κάνουν κουμάντο, η κυβέρνηση που δήθεν έλεγε ΟΧΙ στην προδοσία των Πρεσπών σήμερα την εφαρμόζει και μαζί με αυτά μία αποτυχημένη καραντίνα με 13 χιλιάδες νεκρούς και πρόσφατα μία πύρινη συμφορά με ένα κράτος ανίκανο να την αντιμετωπίσει. Και η Χρυσή Αυγή, η μόνη δύναμη, που θα μπορούσε να αντισταθεί, στην φυλακή.


Μέσα από ένα κελί σας λέω “Όσοι Ζωντανοί” Έλληνες απροσκύνητοι πολεμήστε για να πάψει η Ελλάδα μας να είναι “Αποικία”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Φυλακές Δομοκού 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...