Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

ΒΗΜΑ: “Η επανένωση της Κύπρου αδύνατη”
Το “ΒΗΜΑ” είναι μία εφημερίδα, η οποία στηρίζεται και στηρίζει την Νέα Δημοκρατία και ειδικότερα την “Γραμμή Μητσοτάκη”.


Όταν, λοιπόν, με άρθρο της στην πρώτη σελίδα, άρθρο ανυπόγραφο, που σημαίνει ότι εκφράζει την ΓΡΑΜΜΗ της εφημερίδας, γράφει ότι η επανένωση της Κύπρου είναι “αδύνατη” αυτό δείχνει καθαρά και τις κυβερνητικές προθέσεις για τον χειρισμό του μεγάλου εθνικού θέματος. Είναι με απλά λόγια παράδοση, παραίτηση, υποχώρηση, αποδοχή των τετελεσμένων του Αττίλα.


Στην συνέχεια του άρθρου μιλάει για αναθεώρηση της εξωτερικής μας πολιτικής, για εμπλοκή της… Ευρωπαϊκής Ένωσης, για πίεση του Μπάιντεν και άλλα φαιδρά, που δείχνουν ότι το κράτος των Αθηνών μαζί με αυτό της Λευκωσίας του Ανα(ν)στασιάδη έχουν αποφασίσει ένα νέο σχέδιο Ανάν 2 και μάλλον είναι σε συνεννόηση με τον Ερντογάν, που έκανε τα όσα έκανε στην Αμμόχωστο για να φέρει την “λύση” (που θα είναι τουρκοποίηση!) πιο κοντά.


Αυτή είναι η Ν.Δ. που την ψηφίσατε “πατριώτες” για να φύγουν οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που τελικά θα έκαναν τα ίδια, που κάνει η Ν.Δ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...