Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ




“Προδότες” οι χουντικοί λένε οι “φωστήρες” της ψευτοδημοκρατίας της Μεταπολιτεύσεως. Το γεγονός ότι παρέδωσαν την Ελλάδα πάνοπλη (Φάντομ, υποβρύχια κλπ.) και με τους Τούρκους να κατέχουν μόνον το 3% της Κύπρου και ότι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ κυβερνούσαν όταν έγινε ο Αττίλας 2 (14 Αυγούστου 1974), που έφερε την κατοχή του 40%, κάνουν πως δεν το ξέρουν.


Μεταξύ άλλων, λένε, ότι η 21η Απριλίου φταίει για την απόσυρση του στρατού μας (Όχι μεραρχίας) το 1968 από την Κύπρο με τα επεισόδια της Κοφινού. Διαβάσαμε σχετικά: 

“ΡΙΠΕΣ: Αυτές τις ημέρες ακούσαμε και τι δεν ακούσαμε για τη “μεραρχία” της Κύπρου. Φυσικά ΜΟΝΟ τη μία πλευρά. Στην Κύπρο κυκλοφορεί ένα ογκώδες δίτομο βιβλίο του Ελευθερίου Παπαδόπουλου, στο οποίο περιλαμβάνεται όλη η έγγραφη κατάθεσή προς την επιτροπή για τον “Φάκελο της Κύπρου”. Στη σελίδα 579 του Β’ Τόμου ο συγγραφέας αναφέρεται στην εντολή που έδωσε ο Μακάριος προς τον αντιπρόσωπο της Κύπρου στον ΟΗΕ Ζήνωνα Ρωσίδη να παραδώσει επιστολή στον γ.γ. του ΟΗΕ Ου Θαντ, με την οποία κατήγγειλε την Ελλάδα ως κατέχουσα την Κύπρο στρατιωτικώς και παρεκάλει την παρέμβασή του δια την απόσυρσιν της ΕΛΔΥΚ/Μ! Ο τελευταίος διοικητής της Μεραρχίας, όπως αναφέρει ο Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα ήταν παρών στην ανωτέρω συνομιλία, δήλωνε στις 2 Σεπτεμβρίου 1978 στην εφημερίδα “Σημερινή” της Λευκωσίας: “Η τότε κυπριακή κυβέρνησις ευνοούσε την αποχώρηση της Μεραρχίας από την Κύπρο”. Και τέλος, ρε παιδιά, εσείς που τα ξέρετε όλα, γιατί δεν διαβάζεται και τον Μάνο Χατζηδάκη; Κάτι έχει να πει κι αυτός, που το ‘χει ψάξει το θέμα. 

Χρήστος Μπολώσης”.


Για όσους δεν το ξέρουν: Την εμπλοκή της Εθνικής Φρουράς στα επεισόδια στην Κοφινού διέταξε ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ! Τι ήθελε; Εμπλοκή της Τουρκίας, κρίση στην Αθήνα και πτώση της 21ης Απριλίου και όλα αυτά σε πλήρη συνεννόηση με ΗΠΑ και βασιλιά Κωνσταντίνο.    Ήθελε το 1968 τον Αττίλα για την αποκατάσταση της “δημοκρατίας”. Το πέτυχε τελικά το 1974.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...