Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Ένα κράτος ανίκανο και η Χρυσή Αυγή των Εθνικιστών




“Σκηνή πας ο κόσμος εστί και παίγνιον”


Παλλαδάς 4ος αιώνας μ.Χ.


Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι νομίζουν ότι μπορούν να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Πιστεύουν μέσα στο παραλήρημα της απληστίας τους για όλο και περισσότερο χρυσάφι ότι θα υποτάξουν την φύση. Οι φυσικές καταστροφές των τελευταίων εβδομάδων σε Ελλάδα και όχι μόνον δείχνουν ότι παντοδύναμος είναι μόνο ο Θεός. Μέσα στις φλόγες κατέρρευσε το μεγάλο ψέμα της δήθεν παντοδυναμίας της τεχνολογίας τους.


Αυτό βέβαια το ζούμε περισσότερο από κάθε άλλη χώρα στην Ελλάδα μας, που την έχουν καταντήσει στην κυριολεξία ανοχύρωτη πολιτεία. Ένα σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας, όπου αυτό το οποίο ενδιαφέρει περισσότερο από όλα τους εξουσιαστές μας είναι η περίφημη “επικοινωνία”, το πως με προπαγάνδα και φτηνό λαϊκισμό θα κρατήσουν τον λαό υποτεταγμένο, το πως θα θολώσουν κάθε κρίση, κάθε αντίλογο στα ψέματά τους. Και βεβαίως σε αυτό τους βοηθούν με προθυμία οι χρυσοκάνθαροι των ΜΜΕ, όχι δωρεάν βέβαια, αλλά με το αζημίωτο και όχι για να εξασφαλίσουν το ψωμί τους, αλλά το χαβιάρι και την σαμπάνια τους.


Οργιάζει η προπαγάνδα για τον εμβολιασμό, που δήθεν θα μας σώσει, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι και οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν τον κορωνοϊό! Πως θα μας “σώσουν”, λοιπόν; Ταυτόχρονα με αφορμή και όχι αιτία τον ιό αλλάζουν τον κόσμο ολόκληρο και επιβάλλουν μέτρα αστυνομικά, που καταλύουν κάθε ελευθερία και ούτε λίγο, ούτε πολύ θέτουν στο περιθώριο σαν… λεπρούς(!) όσους αρνούνται να ακολουθήσουν τις αμφίβολες και όχι στον χρόνο τεκμηριωμένες δήθεν “επιστημονικές” τους εντολές “σωτηρίας”. Επιστήμη σημαίνει πείραμα, δοκιμή, χρόνος και αυτό δεν το έχουν. Η περίφημη “επιστήμη” τους, που θέλουν να αντικαταστήσει Θεό και Πίστη, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα παγκόσμιο πείραμα, το οποίο ούτε αυτοί γνωρίζουν που θα καταλήξει. Μαθητευόμενοι μάγοι είναι στην πραγματικότητα λοιπόν και όχι υπεύθυνοι επιστήμονες.


Ας έλθουμε όμως εις τα των πυρκαγιών. Την πρώτη ημέρα βγήκε στα κανάλια ο πρώην Τροτσκιστής, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και σήμερα της Νέας Δημοκρατίας Χρυσοχοΐδης και δήλωσε: “Αυτές οι δύσκολες συνθήκες δεν μας βρήκαν απροετοίμαστους”… Σκεφτείτε και να μην ήταν “απροετοίμαστοι”; Τότε θα καιγόταν μέχρι και η Ακρόπολη! Στην συνέχεια ο Χρυσοχοΐδης εξαφανίστηκε από τα κανάλια για αρκετές ημέρες και την συνέχεια έκανε την εξής δήλωση για τα πανηγύρια: “Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ: Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι… Και πυροσβέστης και επιτελικός, συνεχώς παρών”. Μάλιστα διέρρευσε και μία φωτογραφία του στα ΜΜΕ με μια μάνικα στο χέρι… Αλήθεια αυτό περιμένει ένας λαός από τον αρμόδιο υπουργό του; Να κρατάει την μάνικα;… Από υπουργός… πυροσβέστης! Εάν αυτό εν είναι λαϊκισμός της ξεφτίλας, τότε τι είναι; Γι’ αυτόν τον λαϊκισμό δεν έχει να πει τίποτε ο μεγάλος διώκτης του λαϊκισμού, ο Μητσοτάκης; Γιατί δεν έβγαζε και αυτός μία φωτογραφία με μία μάνικα στο χέρι;


Άριστα παίρνει στην “λούφα και παραλλαγή” ο Χρυσοχοΐδης, αφού ως γνωστόν από το 2012 μέχρι το 2019 ήταν πολιτικά εξαφανισμένος μέχρι που τον θυμήθηκε η Ν.Δ. και τον έκανε υπουργό. Όμως να είμαστε δίκαιοι. Ο Χρυσοχοΐδης δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε παραπάνω. Τις εντολές του “επιτελικού κράτους” ακολουθούσε, που και αυτό πολιτικά επιβιώνει, όσο επιβιώνει, με το άλλοθι του χειρότερου ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν περιμέναμε τίποτε παραπάνω από την Ν.Δ., πέρα από ανικανότητα, λαϊκισμό, προπαγάνδα. Και μόνο το γεγονός ότι πριν ακόμη σβήσουν οι φλόγες η Ν.Δ. άρχισε να μοιράζει λεφτά (εάν τα μοιράσει…) τα λέει όλα. Αυτή είναι η Ελλάδα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου και της διεφθαρμένης πλουτοκρατίας, με την οποία συγκυβερνά. Το πλέον θλιβερό και σε αυτήν την κρίση είναι ότι δεν υπάρχει μία πολιτική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, που θα φώναζε δυνατά αυτά που ψιθυρίζει ένας ολόκληρος λαός, που θα έλεγε ένα χωρίς αστερίσκους ΟΧΙ σε όλους αυτούς, που καταστρέφουν την Ελλάδα και είναι ανίκανοι να προστατεύσουν την Πατρίδα από τις κάθε είδους απειλές. Και αυτή η πολιτική δύναμη υπήρχε (και θα υπάρχει και στο μέλλον εάν θέλει ο Θεός) και ήταν η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή, που ήθελε να τα αλλάξει ΟΛΑ, να δώσει ένα τέλος στους ψεύτες και διεφθαρμένους, οι οποίοι εξουσιάζουν την Πατρίδα μας και την πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.


Δειλά και με αναθέματα εκτός τόπου και χρόνου, είτε με αμπελοφιλοσοφίες και γενικεύσεις, η δήθεν αντιπολίτευση καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και είναι μέρος και αυτή της άθλιας συμπαιγνίας ες βάρος του Έθνους. Ούτε τολμούν, ούτε θέλουν να πουν το ΟΧΙ, που έλεγε η Χρυσή Αυγή, που γι’ αυτό έπρεπε να εξοριστεί από την δημόσια ζωή, έπρεπε να μπει φυλακή. Όσοι συνέπραξαν σε αυτό ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όσο για εμένα από το κελί μίας φυλακής λέω σε εχθρούς και “φίλους”: “Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρτον”… 

Χρυσή Αυγή ως το τέλος του κόσμου για ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αύριο. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...