Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Συνεχίζεται η προπαγάνδα του τρόμου… ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!




Σχεδόν μονοθεματικά τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών. Αρχίζουν και τελειώνουν με κορωνοϊό. ΟΧΙ τυχαία, αφού η επιδημία είναι το δυνατό πολιτικό χαρτί της κυβερνήσεως της Ν.Δ. σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Επιπλέον είναι δεδομένο ότι η καλλιέργεια κλίματος φόβου ενισχύει πάντοτε την εξουσία. Πόσο μάλλον ενός φόβου αόρατου για έναν θάνατο που μπορεί να προκληθεί από τον διπλανό σου. Τέτοιο κλίμα υπήρχε μόνον στην περίοδο του “Μαύρου Θανάτου”, όταν θέρισε η πανδημία (Ναι, αυτή ήταν πανδημία!) σχεδόν το 30% του πληθυσμού της Ευρώπης και πόλεις και χωριά σχεδόν ερημώθηκαν. Είναι προφανή από τα όσα συμβαίνουν δύο δεδομένα: Α) Ότι ο κορωνοϊός ήταν μία θαυμάσια αφορμή και όχι αιτία για ένα “reset” της παγκόσμιας οικονομίας, το οποίο μάλιστα είχε… αναγγελθεί. Β) Ότι η περίφημη επιστήμη δεν είναι Θεός και αυτό γίνεται φανερό από τις εξωφρενικές αντιφάσεις των επιστημόνων σχετικά με τον κορωνοϊό. Άλλοι μιλάνε για ολοκληρωτική καραντίνα και άλλοι όχι. Άλλοι μιλούν για δύο και άλλοι για τρεις δόσεις του εμβολίου, που δεν είναι εμβόλιο! Άλλοι ότι πρέπει να εμβολιάζονται οι πολίτες κάθε έξι μήνες ή κάθε χρόνο! Εάν ήταν εμβόλιο θα αρκούσε μία φορά όπως συμβαίνει με το εμβόλιο της ευλογιάς, της φυματιώσεως, της πολιομυελίτιδος κλπ. 


Με τον φόβο του θανάτου έπαιξαν εδώ και χιλιάδες χρόνια ΟΛΕΣ οι τυραννίες. Ας μη γίνει ο φόβος αυτός η αιτία να υποταχθούν τα Έθνη και οι Πατρίδες στην παγκόσμια τυραννία που έρχεται.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...