Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Ελλάδα: Το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης: ΕΚΤΟΣ από τα ορφανά του Στάλιν διαθέτει η χώρα και ορφανά του Μάο!




Ειδικό αφιέρωμα, δισέλιδο παρακαλώ, στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, που στηρίζει την δεξιά(;) ή κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία στην επέτειο των 100 χρόνων του κομουνιστικού κόμματος Κίνας. Ούτε λέξη βέβαια για τα 40-60 εκατομμύρια νεκρών αγροτών από πείνα στα χρόνια του “μεγάλου τιμονιέρη” Μάο Τσε Τουνγκ. Το έχω γράψει και το έχω πει και στη βουλή ότι η δυστυχής πατρίδα μας είναι το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, στο οποίο η ιδεολογική και πολιτική κυριαρχία των κομμουνιστών (με δεξιές τσέπες βεβαίως…) είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ.


Έτσι, λοιπόν, στα “ΝΕΑ” είχαμε άρθρα εκπροσώπων απασών των Μαοϊκής αποχρώσεων μπολσεβίκων, δηλαδή ΕΚΚΕ, ΚΚΕ(μ-λ) και (Μ-Λ) ΚΚΕ, πολιτικών σχηματισμών, που δεν υπάρχουν στην κοινωνία. ΟΛΟΙ τους καταριώντουσαν στα κείμενα τους την “καπιταλιστική”  στροφή της Κίνας και υμνούσαν την “πολιτιστική επανάσταση” του Μάο με εκατομμύρια και αυτή νεκρούς και φυλακισμένους. 


Είναι φανερό ότι το Σφυροδρέπανο είτε του Στάλιν, είτε του Μάο, είτε του Τρότσκι δεν φοβίζει το Σύστημα, ούτε ασφαλώς τους αριβίστες της ΝΔ (που πολλοί από αυτούς είναι πρώην(;) κομμουνιστές).


Αντίθετα ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ της Χρυσής Αυγής τους προκαλεί δέος και μίσος γιατί γνωρίζουν ότι ο Εθνικισμός είναι ο μόνος και μεγάλος εχθρός του αφέντη τους, που κινεί τα νήματα της παγκοσμιοποίησης.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...