Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Μικροί και μεγάλοι Ηρόστρατοι στην χώρα των γραικύλων



Περίλαμπρος ο Ναός της Αρτέμιδος στην Έφεσο την πόλη την ξακουστή της Ιωνίας και ο Ηρόστρατος ήθελε να μείνει στην Ιστορία, να απλωθεί η φήμη του μέσα στους αιώνες. Έτσι, λοιπόν, σκέφθηκε ότι αφού για τίποτε μεγάλο άξιος δεν ήταν, αφού δεν μπορούσε έργο να αφήσει αιώνιο που θα κρατήσει την μνήμη του ζωντανή στο μέλλον, σκέφτηκε και αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ σημαντικό, κακό όμως και όχι καλό. Έτσι πυρπόλησε τον Ναό τον περίλαμπρο της Εφέσου και έμεινε για το μεγάλο το κακό που έκανε η μνήμη του αιώνια. Σύνδρομο “Ηροστάτειο” φαίνεται να κατέχει ως το μεδούλι τους και όσους φανερώνονται σαν οι “σωτήρες” της Ελλάδος και κάνουνε αντί καλό, κακό. 


Της συμφοράς ο πρώτος ο διαχειριστής και  η συντροφιά του (Μητσοτάκης - Χρυσοχοΐδης - Χαρδαλιάς κ.λ.π.) σωτήρες θέλουν να λογιούνται, όμως ο άλλος ο Ηρόστρατος, ο Αλέξης ο ωραίος (με την βοήθεια fotoshop) λέει πως είναι αυτός… ο σωτήρας(!) και όπως πάμε για “σωτήρα” τον ετοιμάζουν οι φωστήρες του επιτελικού κράτους, που πίστεψαν πως με έναν αριθμό τηλεφώνου θα σβήνονταν οι φωτιές στα δάση. Αν ήταν έτσι τότε με τα ροζ τηλέφωνα, θα ήταν όλοι οι δυστυχείς ανώμαλοι λαγνοθήρες ευτυχισμένοι.


Δεν είναι, όμως, μόνον αυτοί. Πολλοί μικροί Ηρόστρατοι - σωτήρες έσκασαν μύτη μέσα από τις στάχτες και πιστεύουν οι δυστυχείς πως μέσα στην συμφορά του ο λαός θα τυφλωθεί από την κάπνα και θα τους δει… Μεσσίες! Μετράνε ψήφους, υπολογίζοντας πόσα στρέμματα δάσους έκαψε η φλόγα και λογαριάζουν τον εαυτό τους στην βουλή, εκμεταλλευόμενοι ως ιδιοκτήτες γραφείου τελετών την δυστυχία και την καταστροφή.


Μίζεροι και άτυχοι καιροί για την Πατρίδα, αλλά και για τους κάθε λογής “Μεσσίες”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...