Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Η Ντροπή: Αρνήθηκε η Διεθνής Ολυμπιακή επιτροπή ενός λεπτού σιγής για την Χιροσίμα!




Στις 6 Αυγούστου του 1945 έγινε το μεγαλύτερο έγκλημα πολέμου με την δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων στην Χιροσίμα. Στις 6 Αυγούστου του 2021 είχαμε στην Ιαπωνία Ολυμπιακούς Αγώνες.


Σας παραθέτω την παρακάτω είδηση, που φυσικά “θάφτηκε”:

“Χωρίς την συμμετοχή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία αρνήθηκε τη συμβολική τήρηση ενός λεπτού σιγής, τιμήθηκε χθες στην Ιαπωνία η 76η επέτειος από τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα, στις 6 Αυγούστου 1945.

Σημειώνεται ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε ακριβώς στις 8.15 το πρωί (2.15 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) χωρίς τη συμμετοχή κοινού, εξαιτίας της πανδημίας, με την παρουσία λίγων μόνο επιζώντων, συγγενών και επισίμων.”


ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ! Ούτε ένα συγγνώμη, ούτε η τήρηση ενός μόνο λεπτού σιγής για τα θύματά τους από τους δολοφόνους, που υποκρίνονται τους μεγάλους ειρηνιστές και… ανθρωπιστές! Μόνον τα όντως εγκλήματα των άλλων των νικημένων είναι κακά, τα δικά τους ΟΧΙ! 


Τα συμπεράσματα δικά σας…


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Ιδρυτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...