Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Οι εμπρηστές, το ανίκανο κράτος και η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ

 



Το εάν η πρόσφατη καταστροφή που έπληξε την Πατρίδα μας είναι έργο εμπρηστών ή έργο της αδυσώπητης φύσεως, που τιμωρεί ανελέητα την κάθε ΥΒΡΙ (ή και τα δύο) μένει να το δούμε. Φυσικά και δεν αποκλείεται να έδρασαν και εμπρηστές, εκμεταλλευόμενοι την ευνοϊκή γι’ αυτούς περίσταση να κάνουν κακό στην Ελλάδα γιατί είναι δεδομένο ότι μέσα στην χώρα μας ζουν πολλοί που μισούν την Ελλάδα και  Έλληνες(;) και ξένοι φυσικά.


Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι είναι αποκλειστικά έργο εμπρηστών. Τι έκανε στην περίπτωση αυτή το σιδηρούν αστυνομικό κράτος του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοΐδη; Μπόρεσε να τους σταματήσει; ΟΧΙ! Μπόρεσε να τους συλλάβει; ΟΧΙ! Τι άλλο να σημαίνει αυτό από το ότι ζούμε σε μία κυριολεκτικά ανοχύρωτη πολιτεία; Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά οι “σερίφηδες” της Ν.Δ. είναι να συλλαμβάνουν κανέναν φουκαρά για παραβίαση των μέτρων της περίφημης ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ καραντίνας τους και τίποτε άλλο.


Εάν πάλι δεν είναι έργο εμπρηστών και είναι μία φυσική καταστροφή και πάλι μέσα από αυτήν ανεδείχθη η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του κράτους των πολιτικών και των “νταβατζήδων” της ολιγαρχίας, που σήμερα με θράσος παριστάνουν και τους ευεργέτες.

Όμως σίγουρα υπήρξαν και εμπρησμοί. Οι συλλήψεις ελάχιστες και τα στοιχεία ότι και τόσο πειστικά ότι ευθύνονται αποκλειστικά για τις τερατώδεις διαστάσεις που πήρε ο πύρινος εφιάλτης.

Αξίζει να αναφέρουμε την περίπτωση της απόπειρας εμπρησμού μέσα στο κέντρο της Αθήνας στο Πεδίον του Άρεως. Συνελήφθη όπως μάθαμε άτομο από τον χώρο των λαθρομεταναστών. Έσπευσε (μέσα από ποιον δρόμο;) να παρουσιασθεί ως συνήγορος υπερασπίσεως του εμπρηστή ο γνωστός από την δίκη της Χρυσής Αυγής Καμπαγιάννης, ο εμπνευστής του “διλήμματος” με τις μέλισσες ή τους λύκους… Όπου “λύκοι” η Χρυσή Αυγή και “μέλισσες” οι αντιφασίστες. Και όμως για το εξαιρετικά αυτό περίεργο γεγονός ούτε λέξη από τα κανάλια, ούτε από τα “πατριωτικά” ΜΜΕ. ΣΙΩΠΗ! Κόκκινη χούντα σε φυλλάδες και στα δελτία των 8. Προστατευόμενο είδος οι “αντιφασίστες” ακόμη και όταν προστατεύουν επίδοξους εμπρηστές. 


Αυτές είναι οι “μέλισσες”, που πήρε το μέρος της μία ανάπηρη (όχι επειδή είναι τυφλή) κατά παραγγελίαν “δικαιοσύνη”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...