Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ”




Απομόνωσαν μία φράση μου διαστρεβλώνοντας πλήρως το νόημά της και την παρουσίασαν σαν απόδειξη ενοχής στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και δυστυχώς εκμετάλλευση αυτής της φράσεως την οποία εκ του πονηρού απομόνωσαν από την όλη δήλωσή μου, έκαναν όχι μόνον οι εχθροί των Εθνικιστών φιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι, αλλά και “πατριώτες” και “εθνικιστές” και πρώην χρυσαυγίτες.


Ήταν και είναι ξεκάθαρο ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάσαμε το έγκλημα στο Κερατσίνι από την πρώτη στιγμή και ότι η δήλωση περί πολιτικής ευθύνης αφορούσε το πολιτικό κόστος και μόνον. Άλλωστε στην ίδια δήλωσε ξεκάθαρα τόνιζα ότι δεν έχουμε ευθύνη ποινική για το έγκλημα ενός οπαδού που έγινε χωρίς καμία εντολή, χωρίς καμία καθοδήγηση και αυτό αποδείχθηκε και στην δίκη μας. 


Έρχομαι τώρα στα επίκαιρα των ημερών. Εφημερίδα “δημοκρατία” Τρίτη 10 Αυγούστου 2021, σελίδα 3. Στο κύριο πολιτικό άρθρο της εφημερίδας, το οποίο επισημαίνεται με τον υπέρτιτλο “Το θέμα της ημέρας” υπάρχει ο εξής τίτλος για το διάγγελμα Μητσοτάκη: “Μισή συγγνώμη χωρίς να αναλάβει την πολιτική ευθύνη”. Και στην σελίδα 19 σε άρθρο επίσης της ίδιας εφημερίδας, στην στήλη “Η θέση μας” υπάρχει ο τίτλος ““ΣΥΓΓΝΩΜΗ” ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ”.


Τι σημαίνει “πολιτική ευθύνη” λοιπόν; Σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να πάει φυλακή επειδή έβαλε τις φωτιές; Σημαίνει ότι αυτός έβαλε τους εμπρηστές να κάψουν τα δάση και πρέπει να πάει φυλακή; Ασφαλώς και δεν αναφέρεται κάτι  τέτοιο στα κείμενα και ούτε αυτή την έννοια έχει η έκφραση. Για εμένα όμως σήμαινε κάτι εντελώς διαφορετικό σύμφωνα όχι μόνον με τους εχθρούς, αλλά και με τα φίδια που ζέσταινα στον κόρφο μου.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...