Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ



Η Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας, ακολουθώντας και αυτή για να είμαστε δίκαιοι την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει όλο και περισσότερο την Ελλάδα σε ένα προτεκτοράτο των ΗΠΑ. Όλη η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μία αμερικάνικη βάση και ιδιαίτερα η εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, στην οποία κάνουν συνεχώς στρατιωτικές ασκήσεις αμερικάνικα τεθωρακισμένα και ελικόπτερα. Ταυτόχρονα σε λιμάνι του αμερικανικού στόλου έχει μετατραπεί η Αλεξανδρούπολη, ενώ ανάλογα σχέδια υπάρχουν και για την Καβάλα. Και ο σκοπός όλων αυτών δεν είναι βεβαίως η αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής και ευθέως οι αμερικάνοι μας έχουν δηλώσει ότι δεν θα πάρουν θέση σε περίπτωση εμπλοκής της Ελλάδος με την Τουρκία. Σκοπός όλων αυτών των ασκήσεων η αντιμετώπιση της ρωσικής απειλής και φτάσαμε στο σημείο μέχρι και μονάδες του Πολεμικού Στόλου της Ελλάδος να συμμετέχουν σε ασκήσεις στην Μαύρη Θάλασσα, οι οποίες ασφαλώς και στοχεύουν την Ρωσία. Η Ρωσία για τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα είναι εχθρός. 


Το πόσο εχθρός είναι η Ρωσία και πόσο φίλος η Αμερική το είδαμε πρόσφατα με την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Πατρίδα μας. Η Ρωσία έστειλε προς βοήθεια της Ελλάδος δύο θηριώδη πυροσβεστικά αεροπλάνα ilyushin, τα οποία ρίχνουν 40 τόνους νερό στις φωτιές και δύο επίσης πυροσβεστικά ελικόπτερα γιγαντιαία Mil Mi-8, που ρίχνει το καθένα 4 φορές περισσότερο νερό από όσο τα δικά μας ελικόπτερα. Και ως γνωστόν από την πρώτη ημέρα των πυρκαγιών δρα στα μέτωπα της φωτιάς το ρωσικό πυροσβεστικό αεροσκάφος Beriev, το οποίο ρίχνει 12 τόνους νερό. 


Τι μας έστειλε η Αμερική; Ένα μόνο αεροσκάφος το οποίο δεν είναι πυροσβεστικό, αλλά αναγνωριστικό, το οποίο εντοπίζει τις θερμικές εστίες.

Ποιοι είναι οι φίλοι μας λοιπόν και ποιοι οι εχθροί μας; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021     

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...