Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Γκέτο λαθρομεταναστών το κέντρο της Αθήνας






Ερώτηση προς τον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη απηύθυνε στην βουλή η βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κεφαλογιάννη, λησμονώντας ότι με την ψήφο της στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση. 


Στην ερώτησή της τονίζει ότι στο κέντρο των Αθηνών παρατηρείται μία αυξανόμενη ροή μεταναστών, λαθρομεταναστών λέμε εμείς και ζητάει στοιχεία για το πόσοι “μετανάστες” ζουν στο κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με τα αρχεία του Δήμου Αθηναίων τον Ιούνιο του 2021 και πόσοι ζούσαν πριν έναν χρόνο, τον Ιούνιο του 2020. Δεν χρειάζονται στοιχεία! Όλοι το γνωρίζουν και όλοι το βλέπουν. Σε Ομόνοια, Μεταξουργείο, Πλατεία Αμερικής, Άγιο Παντελεήμονα, Βικτώρια κλπ. υπάρχουν σήμερα στον καιρό της Ν.Δ., που θα τους “έδιωχνε”, ζουν σήμερα πολύ περισσότεροι! Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην Αθήνα τα ίδια και χειρότερα και στην Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθη επικίνδυνος και με πλούσια δράση Τζιχαντιστής από την Αλγερία. 


Και είναι αυτές ακριβώς οι γειτονιές, που έδωσε την πολιτική μάχη μαζί με τους κατοίκους τους η Χρυσή Αυγή και είναι αυτός ένας από τους λόγους που είμαστε στην φυλακή, γιατί αγωνιστήκαμε να παραμείνει η Ελλάδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...