Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Ανο(η)σία Αγέλης και Παγκοσμιοποίηση




Όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιδρούν, όπως αντιδρούν και όσο μπορούν να αντιδράσουν, στην νεοφανείσα τυραννία της “επιστήμης”, μίας επιστήμης, η οποία αποδεικνύεται ανήμπορη να αντιμετωπίσει τις δυνάμεις της φύσεως. Και η αντίδραση αυτή ενάντια μάλιστα σε μία ολοκληρωτική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ του καθεστώτος είναι ένα παρήγορο σημάδι ότι δεν έχει μεταβληθεί ο λαός μας ολόκληρος σε μία αγέλη, η οποία ακολουθεί οπουδήποτε ακόμη και στον όλεθρο τον κακόβουλο ή απλά άβουλο ποιμένα της. Γιατί αυτά, τα οποία γίνονται στην Πατρίδα μας δεν είναι ξεκομμένα από τον διεθνή ορίζοντα και τις επιθυμίες των παγκόσμιων αφεντικών των χρηματιστηρίων και των τραπεζών, οι οποίοι επικαλούνται μία “πανδημία”, η οποία δεν είναι πανδημία σύμφωνα με τους αριθμούς, επιχειρούν να επιταχύνουν τις διαδικασίες προς τον επιδιωκόμενο σκοπό τους, ο οποίος δεν είναι τίποτε άλλο από την μετατροπή των ανθρώπων σε μία αγέλη κυριολεκτικά χωρίς εθνική ταυτότητα και Πίστη, δηλαδή η παγκοσμιοποίηση. Είναι οι ίδιοι, οι οποίοι προωθούν εδώ και πολλές δεκαετίες την λαθρομετανάστευση, την ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων, την διαγραφή κάθε καθιερωμένης εδώ και πολλούς αιώνες, χιλιετίες, ηθικής αξίας. Και αυτή η ανηθικότητα ή (α)ηθικότητα εάν θέλετε γίνεται χάριν της “διαφορετικότητας”, την οποία “διαφορετικότητα” προβάλλουν τα κανάλια, ΜΜΕ και ακόμη και σε ανήλικα παιδιά στα σχολεία.


Επιχειρούν στην θέση του Θεού να τοποθετήσουν την περίφημη επιστήμη. Καθόλου πρωτότυποι… Το ίδιο είχαν επιχειρήσει και οι σφαγείς της Γαλλικής Επαναστάσεως επιβάλλοντας την λατρεία του “υπέρτατου όντος” κατ’ αρχάς και της θεάς λογικής στην συνέχεια και τελικά όχι μόνον δεν κατόρθωσαν τίποτε αλλά κατέληξαν στις καρμανιόλες, που αυτοί οι ίδιοι είχαν στήσει.


Αμφισβητώ την επιστήμη; Ασφαλώς και όχι, αλλά χιλιάδες χρόνια ιστορίας έχουν αποδείξει ότι δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του Θεού. Κυρίαρχο αίσθημα ο φόβος του θανάτου και με αυτό παίζουν οι σημερινοί επικυρίαρχοι, προκειμένου να επιβάλλουν την τυραννία τους. Όποια και εάν είναι η εξέλιξη της “πανδημίας” θα αποτύχουν. Εάν ο ιός υποχωρήσει στην πρώτη περίπτωση, τότε θα αποδειχθεί ότι η κινδυνολογία τους ήταν εκ του πονηρού και επιπλέον οι λαοί (παλαιά συνήθεια) ΠΑΝΤΑ λησμονούν τους “σωτήρες” τους. Εάν (δεύτερη περίπτωση) ο θάνατος απλωθεί τότε θα φανεί ότι οι μεγάλοι θεραπευτές δεν ήταν τίποτε άλλο από μαθητευόμενοι μάγοι, που απέτυχαν φρικτά. 

Σε όλες τις περιπτώσεις στο πέρασμα του χρόνου θα είναι χαμένοι γιατί πάντοτε πάνω από την περίφημη ανοσία αγέλης κυριαρχεί η αιώνια μέσα στον χρόνο ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ, κάθε αγέλης…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...