Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Ήταν μέλος της Ν.Δ. ο… νταβατζής αστυνομικός;
Το έγραψαν εφημερίδες και ιστοσελίδες. Ο αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται ως προαγωγός (νταβατζής) ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Ερώτημα ευθέως ετέθη και στην βουλή προς την Ν.Δ. και απάντηση δεν υπήρξε. 


Πριν λίγες εβδομάδες συνελήφθη για ληστείες άλλος αστυνομικός, που ήταν φρουρός στα γραφεία της Ν.Δ. Παλαιότερα είχαμε την υπόθεση του πρώην βουλευτή Κερκύρας (που έπαιρνε περισσότερους σταυρούς από τον Δένδια…) Γεωργιάδη, που κατηγορήθηκε για πάρε-δώσε με ανήλικα αγόρια… Μετά είχαμε τον Λιγνάδη, που κανένας δεν τον ξέρει στην Ν.Δ. και μετά τον Φουρθιώτη, που είχε με εντολή Μαξίμου και αστυνομική φρουρά! 


Όλοι οι “καλοί” χωράνε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που έστησε μία ολόκληρη πολιτική σκευωρία (Βίντεο Μπαλτάκου) και καταδίκασε ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές (18) ενός κόμματος (Χρυσή Αυγή) για το έγκλημα ενός οπαδού, έγκλημα ομολογημένο, που έγινε παρουσία αστυνομικών.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

“Ό,τι έγινε μπορεί να ξαναγίνει, αδέρφια! Στων πυρωμένων τούτων βράχων τη λαμπράδα με σάρκα θεία μπόρεσ’ ο άνθρωπος να ντύσει το φωτερότερο ...