Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ



Μόνο οι “ΤΡΕΛΟΙ” μπορούν να σώσουν την Πατρίδα 


“Μες στις παινεμένες χώρες, Χώρα

παινεμένη, θα ‘ρθη κι’ η ώρα,

και θα πέσεις, κι’ από σέν’ απάνου η φήμη 

το στερνό το σάλπισμά της θα σαλπίση 

σε βοριά κι’ ανατολή, νοτιά και δύση”


                                               Κωστής Παλαμάς


Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την “φιέστα” του Ερντογάν στην Αμμόχωστο και για μία ακόμη φορά διαπίστωσαν όσοι διαθέτουν ακόμη φρόνημα ελεύθερο και δεν έχουν γίνει άβουλοι, σκυφτοί και μοιραίοι ραγιάδες ότι δεν υπάρχει στο κράτος των Αθηνών (Πλατεία Συντάγματος, Αμερικής, Πλατεία Κολωνακίου, Χίλτον) ίχνος συνειδήσεως Εθνικής. Αντ’ αυτού με έναν πρωτοφανή στρουθοκαμηλισμό… θριαμβολόγησαν(!) ότι εκτέθηκε ο Ερντογάν στην διεθνή κοινότητα! Που την είδαν αυτήν την “διεθνή κοινότητα”; Όταν οι Τούρκοι έσφαζαν τους Έλληνες στα 1922 εκεί ήταν η “διεθνής κοινότητα” και δεν έκανε τίποτε! 

21 πολεμικά πλοία των “συμμάχων” ήταν στο λιμάνι της Σμύρνης Εγγλέζικα, Γαλλικά, Αμερικανικά και ούτε ένα δεν έριξε μία κανονιά για να σταματήσει την σφαγή.


Το παραμύθι της “διεθνούς κοινότητας” επιτέλους να σταματήσει και μη ξεχνάμε ότι πριν από δυόμισι χιλιάδες χρόνια ο Κίμων (αριστοκρατικός και “αντιδημοκράτης”) ελευθέρωνε την Κύπρο με μία ναυμαχία εκεί στην Αμμόχωστο, στην αρχαία Σαλαμίνα. Και έφθασε εκεί όχι με φρεγάτες και F-16, όχι με κορβέτες και  υποβρύχια, αλλά με… τριήρεις! 


Η τουρκική απειλή είναι εδώ και αλίμονο αυτό το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο δεν είναι διατεθειμένο να θυσίασε την “βολή” του για κανένα εθνικό Ιδανικό! 

Και δεν είναι μόνο ο Τούρκος, που πολιορκεί το φρούριο(;) Ελλάς. Ο εχθρός είναι εντός των πυλών. Είναι οι εργολάβοι του εθνομηδενισμού αριστεροί και δεξιοί εντός ή εκτός εισαγωγικών, οι οποίοι αφοπλίζουν ηθικά των λαό μας, τον διαλύουν, τσακίζουν την ψυχή τους, κτυπούν και καταστρέφουν ό,τι πιο ιερό και όσιο διαθέτει το Έθνος μας.


Η Ελλάδα πεθαίνει και πλήττεται καίρια σε αυτά, τα οποία αποτελούν την εσχάτη γραμμή αμύνης της. Κηρύσσουν και προβάλλουν στο όνομα της “διαφορετικότητας” την διάλυση της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, δεν θέλουν άλλους Έλληνες στο Αίμα και την καταγωγή, έρημες οι γειτονιές από Ελληνόπουλα, βουβές οι πλατείες από χαρούμενες φωνές παιδιών σε γλώσσα Ελληνική. Ό,τι πολύτιμο είχαμε και με αυτό μπορέσαμε να αντέξουμε 400 χρόνια σκλαβιάς το καταστρέφουν.


Όπως την γλώσσα μας την Ιερή. Γεμίσαμε “αγγλισμούς” στη καθημερινότητα και νέες λέξεις ανύπαρκτες χωρίς ρίζες όπως “δυστοπία”, “εργαλειοποίηση” κ.α. Κτυπούν ανελέητα την Ιστορία μας, την διαστρεβλώνουν βάναυσα “καθηγητάδες” της συμφοράς. “Καθηγηταί τρις, εχάθη η Πατρίς”. Θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες, χωρίς Πίστη, με νεοκατοίκους αμαθείς χωρίς παραδόσεις, δίχως εθνική μνήμη. Θέλουν την Ελλάδα της παγκοσμιοποίησης, που δεν θα είναι Ελλάδα, αλλά μία χώρα στο περιθώριο μίας Ευρώπης ψεύτικης, επαρχία κατ’ ουσίαν ΗΠΑ και Τουρκίας.


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, που χιλιάδες ανυπότακτοι συγκεντρώθηκαν σε πλατείες σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδος. Τους είπα ρατσιστές, συνωμοσιολόγους, ακροδεξιούς, τους είπαν τρελούς. Η Ελλάδα πεθαίνει και μόνο ΤΡΕΛΟΙ μπορούν να σώσουν την Ελλάδα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες – Καλή Ανάσταση στο Εσταυρωμένο μας Έθνος

  “Δράμα και θάμα του Απριλιού   γιορτή και του Κυρίου, Λαμπρή, μυστικό ρόδο που οι σκληροί   γεννούν του μαρτυρίου Σταυροί.   Χαρά των άδολ...