Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

1974 - 2021: Μεταπολίτευση - Κυβερνήσεις Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ καίνε την Ελλάδα για 47 ολόκληρα χρόνια


“ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ” 

                                   ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ 


Έκαψαν για μια ακόμη φορά την Ελλάδα και δεν είναι η πρώτη φορά σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο Αντιστράτηγος ε.α. της Πυροσβεστικής Γκουρμπάτσης. Από το 1974 μέχρι σήμερα έχουμε 60.176 πυρκαγιές στα δάση και έχουν καεί περισσότερα από 19 εκατομμύρια στρέμματα, σχεδόν το 15% της εκτάσεως της Ελλάδος! 

Θλιβερό το φαινόμενο και όχι για πρώτη φορά να ψάχνουν οι πολιτικάντηδες ψήφους μέσα στις στάχτες, προσπαθώντας ο καθένας απ’ αυτούς να μας πει ότι είναι λιγότερο κακός από τον άλλον! Και ανάμεσα στους μηχανισμούς προπαγάνδας του νέου δικομματισμού και κάποιοι γραφικοί τύποι, το ίδιο άθλιοι πολιτικάντηδες, να επιχειρούν και αυτοί να εισπράξουν πολιτικά από την καταστροφή μοιάζοντας με μιαρούς τυχοδιώκτες που λεηλατούν πτώματα νεκρών στρατιωτών μετά από μία μάχη. 


Για όσους δεν το ξέρουν, επί καθεστώτος 4ης Αυγούστου η ποινή για τους εμπρηστές δασών όταν κυβερνούσε την χώρα ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν θάνατος και βεβαίως τον νόμο αυτό τον κατήργησε η “δημοκρατία”. Ας προβληματιστούν και κάποιοι επί τέλους γιατί δεν είχαμε τόσο εκτεταμένες φωτιές στα δάση επί 21ης Απριλίου. Όλα αυτά όταν η χώρα σήμερα ακόμη μετρά πληγές από τις φωτιές που ξέσπασαν σε όλη την Ελλάδα λίγες ημέρες μετά την γιορτή της “δημοκρατίας”.


Και έχουν περάσει μόλις δυο χρόνια από τον Ιουλίου του 2019 όταν και πάλι η προπαγάνδα έκανε το θαύμα της και με το σύνθημα “τώρα να φύγει ο Τσίπρας” έφεραν την Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση και εξόντωσαν το Εθνικιστικό Κίνημα την μόνη δύναμη αντίστασης στην χώρα. Τα αποτελέσματα τα ξέρετε. Ένα κράτος ανίκανο, η συμφωνία των Πρεσπών και η προδοσία της Μακεδονίας παρούσα και η Τουρκία να συνεχίζει τις απειλές και να διεκδικεί την θάλασσα και την γη μας. 


Στα αφιερώματα που έγιναν για την μεταπολίτευση δεν ήταν λίγοι οι αναλυτές, που έριχναν το ανάθεμά τους στο 2012 όταν ένα μέρος του λαού επιτέλους ξύπνησε και ο δικομματισμός στις εκλογές του Μαΐου του 2012 περιορίστηκε σε ένα 30%. Δεν κράτησε όμως πολύ αυτό δυστυχώς! 

Ας επιστρέψουμε όμως στην πρόσφατη συμφορά που κτύπησε το  Έθνος μας. Το κυβερνητικό αφήγημα ήταν να εξορκίσει την εικόνα από την τραγωδία στο Μάτι ακολουθώντας το δόγμα εκκένωση και όχι νεκροί. Στο πλευρό της κυβερνήσεως τα κανάλια της διαφθοράς και της διαπλοκής και ένας Χρυσοχοΐδης, ο οποίος βγήκε την πρώτη ημέρα για να δώσει συγχαρητήρια και εξαφανίστηκε στην συνέχεια και απέμεινε από κυβερνητικής πλευράς ένας Πατούλης να ομιλεί από το γραφείο του από κανάλι σε κανάλι. Και την ίδια ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα καιγόταν να μας λένε σαν είδηση τα κανάλια ότι ο Μητσοτάκης μίλησε με δύο Γάλλους πυροσβέστες!… Φυσικά και δεν φταίει μόνον η σημερινή κυβέρνηση. Τα στοιχεία και οι αριθμοί ομιλούν και λένε ότι από το 1974 μέχρι σήμερα, που την χώρα κυβέρνησε Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είχαμε 60.176 φωτιές στα δάση. Και χρειάζεται πράγματι μεγάλο θράσος να μιλάει για ευθύνες ο Τσίπρας, που είναι χρεωμένος με το ολοκαύτωμα στο Μάτι! Θράσος το οποίο το διαθέτει από τότε που η “τσογλανοποίηση” της πολιτικής ζωής έγινε συνταγή επιτυχίας… Και είναι η ώρα να πούμε και αλήθειες γιατί μόνο η αλήθεια θα μας σώσει και όχι οι πανηγυριστές του τίποτε είτε πρωθυπουργοί είναι, είτε βουλευτές, είτε ψηφοφόροι. Για την Αττική που γνωρίζω τα σπίτια σταματούσαν στον Καρέα επί παραδείγματι στις λεγόμενες ρουμάνικες πολυκατοικίες. Η συνέχεια κάηκε όλο το δάσος μέχρι το μοναστήρι του Άη Γιάννη του Καρέα! Και στην συνέχεια κτίστηκε… Το ίδιο και στην άλλη πλευρά του Υμηττού προς Ηλιούπολη, το ίδιο και στην Πεντέλη, το ίδιο και στην Πάρνηθα και όλα αυτά στα χρόνια της “δημοκρατίας” της μεταπολιτεύσεως, που γιορτάζουν κάθε 24 Ιουλίου…


Η κατάσταση τραγική. Οι φλόγες πλησιάζαν στις κατοικίες και αντί για πυροσβέστες υπήρχαν Αστυνομικοί που έδιωχναν τον κόσμο από τα σπίτια τους για να τους σώσουν. Το αφήγημα της Ν.Δ. ήταν όχι να σωθούν τα χωριά, αλλά πως επικοινωνιακά να σώσουν το παιχνίδι! Και δεν είναι τυχαίο ότι στα περισσότερα χωριά που οι κάτοικοι από μόνοι τους έμειναν και έδωσαν την μάχη με τις φλόγες, έσωσαν το χωριό τους. Και στα κανάλια, τι είδαμε στα κανάλια; Μια εικόνα μαγική. Όλους να αλληλοσυγχαίρονται και να παριστάνουν τους “ήρωες” και τους απλούς πολίτες να μιλάνε για ανίκανο κράτος για εγκατάλειψη και να καθυβρίζουν τους δήθεν αρμοδίους, που αποδείχθηκαν  και αυτή τη φορά ανίκανοι. 


Όμως ό,τι και να κάνουν υπάρχει ακόμη Ελλάδα και είναι οι λίγοι που τίμησαν την στολή τους, αλλά περισσότερο από αυτούς όσοι μαχόμενοι μέσα στις φλόγες υπέρ βωμών και εστιών έδωσαν την μάχη. Τελευταία γραμμή αμύνης του Έθνους η Ελλάδα που αντιστέκεται, οι απλοί χωριάτες που μαυρισμένοι από τους καπνούς έμεναν εκεί αρνούμενοι να υπηρετήσουν το επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αυτή η Ελλάδα που επιτέλους πρέπει να ζητήσει το δίκιο της είναι η μόνη που μπορεί να δώσει την λύση στο τραγικό αδιέξοδο που έχουν οδηγήσει τον Ελληνισμό.


Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...