Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Μάκης Βορίδης (της Ν.Δ. και όχι του… “Ελληνικού Μετώπου): “Απαντώ σε εκείνους που λένε “δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ”.



Δίνει συνεχώς εξετάσεις ότι έγινε “καλό παιδί” του Συστήματος και δεν υπήρχανε ποτέ οι χειραψίες και οι αγκαλιές με τον Ζαν Μαρί Λεπέν, ούτε η αφίσσα των Ναζιστικών Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου του 1936 πίσω από το βήμα που μιλούσε. Ότι δεν υπήρχαν οι “Ελεύθεροι Μαθητές”, η εκλογική συνεργασία με τον Κώστα Πλεύρη, ούτε το δικό του σύνθημα “Κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες”.

Ανακοίνωσε, λοιπόν, ο μετά από τόσες πολιτικές περιπέτειες Μάκης Βορίδης, που ξεκίνησε “τροπαιοφόρος”, λαμβάνοντας 0,9% στον Δήμο Αθηναίων, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του υπουργείου του σύμφωνα με τα οποία ανήλθε στο… 72%(!) το ποσοστό επιτυχίας των αλλοδαπών, στους οποίους έδωσε ελληνική ιθαγένεια και είπε ότι έτσι δίνει απάντηση σε αυτούς που λένε το σύνθημα “δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ”… Ανάμεσα στους οποίους πρέπει να συμπεριλάβει και τον εαυτό του γιατί και αυτός και οι “δικοί” του άνθρωποι το έλεγαν. Ήταν ακόμη τότε στον Γ. Καρατζαφέρη.


Για όσους δεν το ξέρουν πριν ακόμη γίνει το έγκλημα στο Κερατσίνι είχε πει ο Βορίδης ότι η Χρυσή Αυγή θα κατηγορηθεί σαν εγκληματική οργάνωση. Φαίνεται πως κάτι ήξερε, αφού μαζί με τον Δένδια και κάποιους συνταξιούχους δικαστές έστηναν την πολιτική σκευωρία στα υπόγεια του Μαξίμου.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...