Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Από τις φυλακές Δομοκού: “Σπάστε την Συνωμοσία της Σιωπής”



Συνεχίζω Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες να δίνω την μάχη μου με το μοναδικό όπλο που έχω την γραφίδα μου. Επιλέγω να γράφο ΜΟΝΟ από αυτό εδώ το βήμα και δεν θέλω καμία συνδιαλλαγή με όσους πολέμησαν, πρόδωσαν, πούλησαν το ΜΟΝΟ Αληθινό Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων. Και ΜΟΝΟΣ μου να μείνω δεν πρόκειται να δώσω άφεση αμαρτιών και να ανοίξω διάλογο με τους ρουφιάνους του καθεστώτος, με τους ρυπαρούς υποτακτικούς της Ν.Δ., που κάποιοι από αυτούς μάλιστα παρουσιαζόντουσαν σαν… “φίλοι” της Χρυσής Αυγής και την κρίσιμη ώρα την μαχαίρωσαν πισώπλατα. 

Άλλωστε ΠΟΤΕ μου δεν πίστεψα στη ποσότητα και τους αριθμούς. Όσοι παραμένουν ΖΩΝΤΑΝΟΙ και δεν έχουν παραδώσει ψυχή ας δώσουν τον Αγώνα, σπάζοντας την Συνωμοσία της Σιωπής και διαδίδοντας με κάθε τρόπο, με κάθε μέσον τα κείμενα αυτά, τις σκέψεις ενός κατάδικου για τις Ιδέες του, για τις Ιδέες σας, που δεν λύγισε και παραμένει ΠΙΣΤΟΣ στα Ιδανικά του.


Κανένας δεν ξέρει τι κρύβει το Αύριο. Μόνο ο ΘΕΟΣ ξέρει.

Σήμερα μας πιστεύουν “τελειωμένους”, αλλά το τι θα φέρει ο χρόνος και η ΘΕΛΗΣΗ μας είναι άγνωστο. Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά, που θα καταργήσουμε την “λογική” τους.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...