Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ο Σταμάτης Φασουλής, ο Περικλής Γιαννόπουλος και τα “άθλια χέρια του φασίστα Μιχαλολιάκου”




Στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, όπου έχει μόνιμο στασίδι αμπελοφιλοσοφώντας ο Σταμάτης Φασουλής, επίλεκτον μέλος της λέπρας των “κουλτουριαραίων”, που ταλαιπωρούν την χώρα, θυμήθηκε τον Περικλή Γιαννόπουλο και παρέθεσε μία περιγραφή του Αττικού τοπίου και φωτός του Υπέροχου Αυτόχειρα, που “αυτοκτόνησε από αηδία” για την νεοελληνική κακομοιριά, που συνεχίζεται χάρη στον κάθε Σταμάτη Φασουλή και την συν-“τεχνία” του. Μετά την παράθεση του αποσπάσματος από κείμενο του Περικλή Γιαννόπουλου λέει με στόμφο ότι ο θαυμαστός Ελληνικός κόσμος δεν τον κράτησε και συμπληρώνει: “…Μέχρι που στις μέρες μας έφτασε να είναι άλλοθι και επιχείρημα στα άθλια χέρια του φασίστα Μιχαλολιάκου”.



Αναφέρεται ίσως στο βιβλίο μου “Περικλής Γιαννόπουλος, ο Απολλώνιος Λόγος”, στο οποίο παραθέτω τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ πεποιθήσεις του Περικλή Γιαννόπουλου, με τις οποίες όχι μόνο δεν συμφωνεί ο κάθε Σταμάτης Φασουλής, αλλά τις πολεμά με λύσσα και κάθε βρώμικο μέσον.


Εις ό,τι με αφορά για το “άθλια χέρια του φασίστα Μιχαλολιάκου” απαντώ: “ΕΞΕΣΤΙ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...