Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Έκλαψε από… χαρά (!) μία Ισραηλινή δημοσιογράφος για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής! Γιατί κ.κ. δικαστές;

 


Εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” (20 Ιουνίου 2021, Σελίδα 52) και συνέντευξη της ΑΒΙΡΑΜΑ ΓΚΟΛΑΝ. Τίτλος πάνω-πάνω: “Η Ισραηλινή δημοσιογράφος και συγγραφέας εξηγεί πως έφτασε να διχαστεί τόσο η ισραηλινή κοινωνία και μιλάει για το παράδοξο των Εβραίων ακροδεξιών…”.


Στο κείμενο, το οποίο ακολουθεί η ΑΒΙΡΑΜΑ ΓΚΟΛΑΝ δηλώνει: 

“Όταν καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, έκλαψα από χαρά. Αλλά την ίδια στιγμή έκλαψα γιατί στο Ισραήλ η χρυσαυγίτικη ιδεολογία κερδίζει έδαφος. Στην κυβέρνηση συνασπισμού του Νετανιάχου υπήρχαν νεοναζί. Νεοναζί στο Ισραήλ!”.

Η δήλωση αυτή της ισραηλινής δημοσιογράφου δημιουργεί εύλογα ερωτήματα. Πόσο μάλλον όταν είναι γνωστές οι δηλώσεις του υπουργού δικαιοσύνης στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ρουπακιώτη, με τις οποίες είχε πει ότι ασκούντο πιέσεις στην κυβέρνηση από πανίσχυρα διεθνή λόμπυ για την δίωξη της Χρυσής Αυγής. Εύλογα ερωτήματα όπως:


Α) Γιατί να κλάψει από χαρά η ισραηλινή δημοσιογράφος, γιατί να αισθανθεί δηλαδή έκπληξη, αφού όλοι έλεγαν ότι “δεν είναι αθώοι” και είχαν σίγουρη την καταδίκη μας; Μήπως γιατί ΓΝΩΡΙΖΕ ότι η ΑΘΩΩΣΗ μας για την κατηγορία της “εγκληματικής οργανώσεως” ήταν δεδομένη και για τον λόγο αυτό ασκούντο πιέσεις και από διεθνή λόμπυ και από μεγαλοπαράγοντα της ΝΔ για την καταδίκη μας;


Β) Τι εννοεί “χρυσαυγίτικη ιδεολογία” και “νεοναζί” στο Ισραήλ η Αβιράμα Γκολάν; Μα τον Νετανιάχου και τους Εβραίους εθνικιστές και αυτό δείχνει τι ήταν και τι είναι η Χρυσή Αυγή πέρα από την λάσπη των ΜΜΕ.


Γ) Δεν καταλαβαίνουν αυτοί, που μας καταδίκασαν, ότι με δηλώσεις όπως αυτή της ισραηλινής ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ; 


Γιατί να “κλάψει από χαρά” μία δημοσιογράφος και συγγραφέας για την καταδίκη μιας “εγκληματικής οργανώσεως”; 


Όπως βεβαίως και έχουν ΕΚΤΕΘΕΙ και από τις δηλώσεις των πολιτικών (Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης, κλπ.) ότι αυτοί ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ την Χρυσή Αυγή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...