Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

“Ο μπαρμπα-Θωμάς εκπαιδεύεται”

 



Το γεγονός με το τμήμα κλασικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πρίνστον καθηγητές του οποίου δήλωσαν ότι τα Αρχαία Ελληνικά και τα Λατινικά δεν είναι απαραίτητα για την φοίτηση στο εν λόγω τμήμα δεν είναι πρωτοφανές! Το ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ είναι στο απόσπασμα εδώ και πολλές δεκαετίες γιατί είναι ο φυσικός εχθρός της λεγόμενης “νεωτερικότητας”. 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε έναν μαύρο καθηγητή, που θέλει Κλασικές σπουδές χωρίς Ελληνικά και Λατινικά έδωσε ο κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος, που έγραψε σχετικά στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” (10 Ιουνίου 2021, σελ. 7):

“Διαβάζω πως θιασώτης του αποσκορακισμού των κλασικών γλωσσών από το Πρίνστον είναι αφροαμερικανός καθηγητής! Υπόθεση η περίπτωσή του αριστοφανικής κωμωδίας. Αφροαμερικανός διδάσκαλος της αρχαίας γραμματείας θεωρεί ρατσιστική γλώσσα τα ελληνικά, διδάσκοντας αγγλικά, μια γλώσσα που έκοβε τις γλώσσες των προγόνων του, όταν έφταναν δούλοι στις ακτές του Ειρηνικού! Εξάλλου, αυτός ο συμπαθής, για την προσωπική του ιστορία, καθηγητής, απόγονος καταπιεσμένων Αφρικανών ου ευνουχίστηκαν από τους ιμπεριαλιστές αποικιοκράτες, σπούδασε με καπιταλιστικά χρήματα, έγινε καθηγητής και διδάσκει σε γλώσσα των κατακτητών του μια κουλτούρα που του δίνει ψωμί, αλλά μισεί τη γλώσσα της! Άγιε Αριστοφάνη!

Αν, πάντως, όλοι αυτοί οι ερίφηδες θέλουν να δείξουν και λίγη επιστημονική τσίπα, ας συνδιδάξουν παράλληλα Σωκράτη και μπαρμπα-Θωμά, όπου ο ένας πέθανε πιστός στις ιδέες του και ο άλλος αφομοιώθηκε, αλλοτριώθηκε και έγινε πιστός υπηρέτης του αφέντη λευκού. Ελληνιστί, αυτό καλείται τραγέλαφος!”.


Τα συμπεράσματα για κάθε λογικό άνθρωπο είναι προφανή για τον παραλογισμό της “αντιρατσιστικής” εποχής μας. Ό,τι και να κάνουν πάντως τα γραπτά μένουν (SCRIPTA MANENT) και τα γραπτά των Μεγάλων του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος είναι γεμάτα “ρατσισμό”, δηλαδή αυτό που αποκαλούν ρατσισμό οι τύραννοι της “πολιτικής ορθότητας”.

Υ.Γ.: Όσο για τον Σωκράτη τον καταδίκασε σε θάνατο η δημοκρατία και μάλιστα σωστά σύμφωνα με το σχετικό κείμενο του Βάρναλη. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...