Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Ιούλιος 2015 - Ιούλιος 2021: Το δημοψήφισμα, Τα Μνημόνια και η Χρυσή Αυγή




Θυμήθηκαν πολλοί τις ημέρες που πέρασαν τα γεγονότα του θέρους του 2015 και συγκεκριμένα το δημοψήφισμα για το Μνημόνιο Γιούνκερ και την συνέχεια, δηλαδή την ψηφοφορία στην βουλή και τις εκλογές. Χρειάζεται θράσος αρκετό για να θριαμβολογούν οι υπέρμαχοι του “Μένουμε Ευρώπη”, που άνοιγαν σαμπάνιες στην Πλατεία Συντάγματος, και να δηλώνουν δικαιωμένοι για το ΝΑΙ, το οποίο παρ’ όλο το γεγονός ότι αποδοκιμάστηκε από τον λαό στο δημοψήφισμα έγινε ΝΑΙ με τον Τσίπρα και τις ευλογίες βεβαίως της Νέας Δημοκρατίας. Δικαιωμένοι από το ΝΑΙ και τα Μνημόνια; Γιατί; Το δημόσιο χρέος αυξήθηκε και τίποτε δεν έγινε ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ του ύπουλου και δόλιου ΝΑΙ ούτε από το ολόψυχο ΝΑΙ της Ν.Δ. και των λοιπών “συνταγματικών” δυνάμεων.


Στις θυελλώδεις τότε συζητήσεις στην βουλή είχα λάβει τον λόγο και είχα ταχθεί κατά των Μνημονίων και υπέρ του ΟΧΙ και αυτό ενώ πολλοί βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανήσυχοι από τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ πρότειναν να ψηφίσουμε λευκό ή αποχή. Όλοι και αρκετοί και μέσα στην Χρυσή Αυγή πίστευαν ότι πρέπει να πάμε με το ρεύμα, αλλά τους ξεκαθάρισα ότι το ΟΧΙ για ένα Κίνημα Εθνικιστικό ενάντια στην δουλεία του καπιταλισμού ήταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και μέσα στην βουλή στην ομιλία μου είχα πει απαντώντας σε αυτούς που έλεγαν ότι με το ΟΧΙ θα ρίξουμε την Ελλάδα στα βράχια, ότι η ΠΑΤΡΙΔΑ μας πάντα ένας βράχος ήταν, βράχος Τιμής και Υπερηφάνειας.


Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής φόβισε το καθεστώς γιατί ήταν φανερό ότι γεννιόταν ένα Κίνημα Λαϊκό και Αντικαπιταλιστικό πέρα από την Αριστερά και αυτό γνώριζαν καλά ότι ήταν για το Σύστημα κίνδυνος Μέγας γιατί τους χρεοκοπημένους ιστορικά μπολσεβίκους τους είχαν δεδομένους και δεν είχαν σε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε από αυτούς.

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...