Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Μία απάντηση στον Μάκη Βορίδη και στην τροπολογία του




Ειδική τροπολογία κατέθεσε στο νόμο του για τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Υπουργός Εσωτερικών της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης. Είναι ξεκάθαρο ότι η τροπολογία αυτή είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ, αφού αφαιρεί μέρος των πολιτικών δικαιωμάτων, όπως η συμμετοχή στην διοίκηση ενός κόμματος και η αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων επιβάλλεται ΜΟΝΟ μετά από αμετάκλητη απόφαση και ούτε και αυτό ισχύει σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα. Το ότι ήταν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ δεν εμπόδισε τις δυνάμεις του “συνταγματικού” τόξου να τον ψηφίσουν με εξαίρεση τους μπολσεβίκους οριτζινάλ και ιμιτασιόν (ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25), που τον ήθελαν ακόμη αυστηρότερο. Επιπλέον ήταν νόμος “φωτογραφικός” με έναν και μόνον στόχο, την Χρυσή Αυγή και πιο συγκεκριμένα την ηγεσία της. Όσο για κάποιους, που βλέπουν οράματα και είναι έτοιμοι να ορκιστούν όχι μόνον βουλευτές, αλλά και κυβέρνηση, και που πιστεύουν ότι ασχολείται μαζί τους το Σύστημα, έχουν κάθε δικαίωμα στο όνειρο και ουδείς δύναται να τους το αφαιρέσει. Πάντως ας γνωρίζουν ότι η ΜΟΝΗ πραγματική δημοσκόπηση είναι οι εκλογές… Επιστρέφω στον Μάκη Βορίδη, που βγάζει και νόμους για το ποιος μπορεί να πολιτευθεί! Τον Μάκη Βορίδη, που στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα είχε κατορθώσει να πάρει 0,9%, έχοντας βοήθεια και προβολή από το STAR, όπου έβγαινε στα “Μεσημεριανάδικα”… Για να μη μιλήσουμε για τον “θρίαμβό” του στις εκλογές του 2000, σαραντάρης σχεδόν πλέον, και το κόμμα του πήρε κάτι παραπάνω από 10 χιλιάδες ψήφους σε όλη την Ελλάδα!!! Όσο γι’ αυτόν πήρε στην Α΄ Αθηνών πολύ λιγότερους από χίλιους σταυρούς! 


Έχοντας όλα αυτά τα ψυχικά τραύματα να σημαδεύουν το παρελθόν του, που δεν αλλάζει ό,τι και να κάνει, λογικό είναι τώρα από θέσιν ισχύος να κάνει απαγορεύσεις. Θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν σβήνει ένα Κίνημα με νεκρούς και φυλακισμένους με τέτοιες μεθοδεύσεις. Το αντίθετο συμβαίνει! Δυναμώνει και χαλυβδώνεται. 


Όσοι πιστεύουν ότι η Χρυσή Αυγή θα σβήσει με τον τρόπο αυτό κάνουν λάθος και θα το δουν στο μέλλον.

Μέσα από τις προδοσίες και την διαφθορά ενός σάπιου κατεστημένου μοιραίο είναι στο μέλλον να γίνει πιο δυνατή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...