Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μία ακόμη δίκη εναντίον μου και η “ιδιωτική” επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Θράκη ΜΑΣ





Αν υπήρχε ακόμη και μία ακόμη έστω ελάχιστη αμφιβολία ότι η καταδίκη μου ήταν μία ξεκάθαρη πολιτική δίωξη αυτή διαλύεται από το γεγονός ότι λίγους μόνο μήνες μετά από αυτήν ήλθε η Νέα Δημοκρατία με νόμο της να μου αφαιρέσει μέρος των πολιτικών μου δικαιωμάτων. Γιατί αλήθεια; Αφού η Χρυσή Αυγή “τέλειωσε”, όπως λένε, γιατί να χρειάζεται και νόμος που να μην επιτρέπει την διοίκηση του κόμματος που ίδρυσα από εμένα τον ίδιο; 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο νόμος αυτός είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, αφού ευκρινώς διαπιστώνεται ότι είναι νόμος φωτογραφικός, που στοχεύει σε συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό και χώρο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τις λεγόμενες “δημοκρατικές δυνάμεις” να ψηφίσουν τον νόμο.


Έρχομαι όμως σε ένα άλλο ζήτημα πολύ σημαντικότερο από εκλογές και ποσοστά, σε ένα θέμα εθνικό, στην επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Θράκη μας.

Στην ελεύθερη Ελλάδα (όσο ελεύθερη είναι…) έχει απομείνει ένα τμήμα μόνο της Θράκης. Θα μπορούσε να είναι Ελλάδα και η Ανατολική Θράκη εάν με τρόπο πραξικοπηματικό ο “εθνάρχης” (έτσι τον λένε οι δημοκράτες) Ελευθέριος Βενιζέλος δεν υπέγραφε την Συνθήκη της Λωζάννης, παραβιάζοντας την θέληση της Ελληνικής κυβερνήσεως, η οποία τον είχε αντικαταστήσει με τον υπουργό εξωτερικών Αλεξανδρή. Μάλιστα ο Στρατηγός Πάγκαλος, επικεφαλής της Στρατιάς της Θράκης και ο Ναύαρχος Χατζηκυριάκος είχαν αποφασίσει την προέλαση και κατάληψη της Ανατολικής Θράκης και τα σχέδιά τους ανέτρεψε ο Βενιζέλος στέλνοντας δικό του άνθρωπο με την εντολή στους ηγέτες των μονάδων να μην πειθαρχήσουν στις διαταγές Πάγκαλου και Χατζηκυριάκου.


Σε αυτήν, λοιπόν, την Θράκη, η οποία είναι Ελληνική ζουν μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν είναι εθνικότητας τουρκικής ούτε σύμφωνα με την συνθήκη της Λωζάννης, ούτε στην Εθνικότητα και την Φυλή. Ανάμεσα σε αυτούς οι απόγονοι των Αρχαίων Θρακών Πομάκοι, αλλά και εξισλαμισμένοι Έλληνες και Κιρκάσιοι. 


Όπως πληροφορηθήκατε την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Τσαβούσογλου πραγματοποίησε “ιδιωτική” επίσκεψη στην Θράκη ΜΑΣ. Πόσο “ιδιωτική” ήταν αυτή η επίσκεψη θα εξετάσουμε στην συνέχεια, αφού προηγουμένως αναφέρουμε ότι την επόμενη ημέρα είχε επίσημες συναντήσεις στην Αθήνα με επιστέγασμα τον αποχαιρετισμό του από τον Υπουργό εξωτερικών της Ελλάδος Δένδια με… αγκαλιές και φιλία, οι οποίες σίγουρα δεν προβλέπονται από το οποιοδήποτε “πρωτόκολλο”… Αγκαλιές και φιλιά και με τηλεοπτική προβολή με τον Δένδια, ο οποίος σύμφωνα με τους απατεώνες των καναλιών και των φυλλάδων είχε “χαστουκίσει” (μεταφορικά) τον Τσαβούσογλου με τις δήθεν πατριωτικές δηλώσεις του μέσα στην ίδια την Τουρκία. Από τα “χαστούκια”, λοιπόν, στις αγκαλιές και τα φιλιά. Άφθονο και όχι δωρεάν αντίθετα χρυσοπληρωμένο κουτόχορτο για τους ιθαγενείς, που άλλοι το καταβροχθίζουν εν αγνοία τους και άλλοι με πλήρη συνείδηση και επίγνωση της όλης αντεθνικής απάτης.


Ήταν “ιδιωτική” για να επανέλθουμε στο θέμα η επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Θράκη μας; Αστεία πράγματα… Ιδιωτική η επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών ενός κράτους στην περιοχή μίας χώρας, στην οποία διεκδικεί την αναγνώριση εθνικής μειονότητας της χώρας του; ΟΧΙ βέβαια! Και κατά ποιαν έννοια ήταν ιδιωτική όταν σε αυτήν ήταν παρόντες αξιωματούχοι του Ελληνικού κράτους, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και τέλος βουλευτές;!

Ο τίτλος σε εφημερίδα γι’ αυτήν την επίσκεψη ήταν ““γιουσουφάκια” του Τσαβούσογλου” και σε σχετικό δημοσίευμα ανέφερε ότι δίπλα στον Τούρκο υπουργό όταν μιλούσε για “τουρκική μειονότητα” στην Ελληνική Θράκη ήταν οι βουλευτές Ιλχάν, Ζεϊμπέκ και Μπουρχάν. 

Θυμήθηκα επί του προκειμένου ότι πριν λίγες ημέρες έλαβα στις φυλακές Δομοκού μία κλήση για να δικαστώ για παραβίαση του “αντιρατσιστικού” νόμου για έναν διάλογο στην βουλή μεταξύ εμού και του τότε προέδρου της βουλής Νικολάου Βούτση, διάλογος ο οποίος αφορούσε τους μουσουλμάνους βουλευτές. Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στον πρόεδρο της βουλής του ΣΥΡΙΖΑ είπα ότι εάν θέλουν οι μουσουλμάνοι βουλευτές να σταματήσουν οι αιχμές εναντίον τους θα πρέπει κατηγορηματικά να δηλώσουν ότι Μητέρα Πατρίδα τους είναι η Ελλάδα και όχι η Τουρκία όπως δημόσια δήλωναν και δηλώνουν. Στην απάντησή του ο Βούτσης είπε ότι έχουν κάθε δικαίωμα να δηλώνουν ότι μητέρα πατρίδα είναι η Τουρκία και κίνησε πειθαρχική διαδικασία εναντίον μου και με σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων (και της Νέας Δημοκρατίας) τιμωρήθηκα από την βουλή. Με αφορμή τον διάλογο αυτό ο γνωστός Δήμητρας του Παρατηρητηρίου υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά (έχει υποβάλλει εκατοντάδες εναντίον των πάντων) εναντίον μου. Η ελληνική δικαιοσύνη βασιζόμενη στην αναφορά Δήμητρα μου άσκησε δίωξη και η δίκη έχει οριστεί για τον Οκτώβριο του 2021. Μάλιστα στο κλητήριο θέσπισμα της εισαγγελέως αναφέρει ότι οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της Θράκης είναι… τουρκικής εθνικότητος. Ό,τι ακριβώς και ο Τσαβούσογλου! Μας πάνε όπως όλα δείχνουν για επαρχία της Τουρκίας και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα ενός “κούφιου” και υποκριτικού εθνικοπατριωτισμού.


Όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2021 με την Χρυσή Αυγή στην φυλακή και χωρίς καμία αντίδραση από τους “πατριώτες”, από όλους αυτούς τους φασουλήδες και Δελλαπατρίδηδες που κατηγορούσαν και κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, την μοναδική δύναμη Αντιστάσεως Εθνικής στα χρόνια της σκλαβιάς και της εθνικής ντροπής.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...