Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

ΟΛΗ η Ελλάδα μία Αμερικάνικη βάση




Πρωτοσέλιδο εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” θριαμβευτικό. Τίτλος: “Ψηφίζουν Ελλάδα οι ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο” και απορεί κανείς πως και γιατί “ψηφίζουν” Ελλάδα οι ΗΠΑ; Την απάντηση δίνει ο υπότιτλος: “Αμερικανική παρουσία σε Ξάνθη, Ανδραβίδα, Σκύρο, Καστέλλι”. Και δεν σταματούν εδώ… Παρακάτω γράφει ότι στην νέα τροποποίηση της αμυντικής συμφωνίας (σημειώστε την λέξη “αμυντικής”) συζητείται να ενταχθούν όλες αυτές οι περιοχές μαζί με Σούδα, Στεφανοβίκειο (Μαγνησία), Αλεξανδρούπολη και Λάρισα, δηλαδή όλη η Ελλάδα με λίγα λόγια. 


Τώρα ας έλθουμε στην λέξη “αμυντική” και ας δούμε τι εννοούν οι Αμερικανοί και τι αφήνουν να εννοηθεί, παραπληροφορώντας οι ΗΠάνθρωποι (τουτέστιν άνθρωποι των ΗΠΑ προς άρσιν παρεξηγήσεως). Οι Αμερικανοί είναι ξεκάθαροι και δεν το κρύβουν ότι κίνδυνος γι’ αυτούς είναι η Ρωσία και όλη αυτή η στρατιωτική συνεργασία με την Ελλάδα σε αυτό στοχεύει. Οι προπαγανδιστές της ξενοκρατίας, όπως η “Καθημερινή” του Αλαφούζου των ΜΚΟ και του “dear Alexis”, αφήνουν να εννοηθεί ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τις ΗΠΑ σε περίπτωση αντιπαραθέσεως με την Τουρκία. Αυτό όμως δεν ισχύει και τόσο ΗΠΑ, όσο και Ε.Ε. και ΝΑΤΟ το έχουν ξεκαθαρίσει.


Προκεχωρημένο φυλάκιο κατά της Ρωσίας, λοιπόν, η Ελλάδα και με αντάλλαγμα τι; ΤΙΠΟΤΕ! Μόνο την εύνοια των αφεντικών της παγκοσμιοποίησης στους μεγαλο-υπαλλήλους του προτεκτοράτου, που παριστάνουν τους κυβερνήτες και τους μεγάλους πολιτικούς.


Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...