Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Μάκης Βορίδης: Από το “κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες” στις εξετάσεις για απόκτηση ιθαγένειας




Πως αλλάζουν οι καιροί και πως αλλάζουν οι άνθρωποι. Ή μήπως δεν αλλάζουν και πάντα ίδιοι ήταν, πάντοτε κάλπικοι, ψεύτικοι και σταθερά καιροσκόποι και μόνον; 


Υπήρχε κάποτε ένα κόμμα, που το έλεγαν “Ελληνικό Μέτωπο”, που είχε σχέσεις με τον Ζαν Μαρί Λεπέν και το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας και το οποίο καθύβριζε τον Καρατζαφέρη, διεκδικώντας τις ψήφους του. Επικεφαλής του κόμματος αυτού ο Μάκης Βορίδης, που μετά την παταγώδη αποτυχία του βρέθηκε στο κόμμα του Καρατζαφέρη (ΛΑ.Ο.Σ.), το οποίο τον ανέδειξε βουλευτή, ο οποίος ως βουλευτής μαζί με τον γνωστό Άδωνι καθύβριζαν την Νέα Δημοκρατία, την Νέα Δημοκρατία, στην οποία στην συνέχεια προσχώρησαν, προδίδοντας τον Καρατζαφέρη και έφθασαν να γίνουν και υπουργοί της κυβερνήσεώς της. 


Ο Μάκης Βορίδης είναι σήμερα υπουργός Εσωτερικών και είναι το υπουργείο του αυτό το οποίο οργάνωσε προ ημερών (17 Μαΐου 2021)… γραπτές εξετάσεις(!) για να δώσει “ελληνική ιθαγένεια” σε Αφρικανούς και Ασιάτες, εξετάσεις της πλάκας, στις οποίες δεν κόβεται σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΣ. 


Από το “ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ” τώρα ο πάντα “σταθερός” Μάκης μοιράζει “ιθαγένειες”… Αυτός ήταν και ο λεγόμενος “πατριωτικός” χώρος, με τον οποίον ευτυχώς δεν είχε ποτέ η Χρυσή Αυγή σχέση.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...