Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Το φόρουμ της Αττάλειας και ένας Έλληνας πρέσβης



Ως γνωστόν, στο περίφημο διπλωματικό φόρουμ της Αττάλειας προκλητικά είχε καλέσει να συμμετέχει η Άγκυρα ο Ερσίν Κατάρ, “πρόεδρος της βορείου Κύπρου”. Η παρουσία του εκεί δεν ήταν τίποτε άλλο από μία ενέργεια εκ μέρους της Τουρκίας αποδοχής της εισβολής στην Κύπρο το 1974 ως νόμιμης ενέργειας. Τελευταία στιγμή ακύρωσε την παρουσία του ο εκπρόσωπος εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μπορέλ. Όσο για τον ευρωπαίο επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά δεν πήγε όχι λόγω της παρουσίας του εκπροσώπου του Αττίλα, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος γιατί είχε υποχρεώσεις στην Ισπανία! 

Βρέθηκε όμως Έλληνας και όχι απλός πολίτης που συμμετείχε στην διοργάνωση μαζί με τον εκπρόσωπο του Αττίλα. Το όνομά του Μιχαήλ Χριστίδης, πρέσβης επί τιμή και γενικός γραμματέας της μόνιμης διεθνούς γραμματείας του οργανισμού συνεργασίας Ευξίνου Πόντου! Καμμία αντίδραση από την Ελληνική κυβέρνηση και από το Υπουργείο Εξωτερικών για την παρουσία του “πρέσβη επί τιμή” στο φόρουμ της Αττάλειας. 


Εάν υπήρχε συνείδηση εθνική σε αυτήν την χώρα θα έπρεπε άμεσα να έχει καταγγελθεί και από την κυβέρνηση και από τα κόμματα και επί τέλους να του αφαιρεθεί ο τίτλος “πρέσβης επί τιμή”! Φαίνεται όμως ότι το να ευρίσκεσαι ενάντια στα εθνικά συμφέροντα της ίδιας σου της Πατρίδας δεν είναι και τόσο κακό για το κράτος των Αθηνών, που στο όνομα μιας δήθεν “δημοκρατίας” εξουσιάζει την πατρίδα μας. 


Σκέπτεστε αλήθεια ένας Τούρκος “πρέσβης επί τιμή” να συμμετείχε σε ένα συνέδριο στην Ελλάδα, που θα ήταν ενάντια στα τουρκικά συμφέροντα; Όχι μόνον θα του αφαιρούσαν τους τίτλους, αλλά θα τον έκλειναν και στην φυλακή… Εδώ δεν συνέβη τίποτε! Ας μην παραπονούνται λοιπόν κάποιοι που παριστάνουν τους “πατριώτες” για το κατάντημα αυτής της χώρας γιατί και αυτοί είναι συνένοχοι στην συνεχώς κλιμακούμενη παρακμή. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...