Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Στο Ισραήλ επιτρέπεται να είσαι Ακροδεξιός στην Ελλάδα ΟΧΙ!




Περιέργη η “ευαισθησία” των τρωκτικών των δημόσιων ταμείων και των κονδυλίων, που κρατούν στα χέρια τους την δημόσια ζωή και κάνουν καθημερινά πλύση εγκεφάλων και προπαγάνδα με τα πολύχρωμα κανάλια τους και τις ρυπαρές φυλλάδες τους στους κατοίκους αυτής της χώρας, που έχουν μετατραπεί σε έναν φελλαχολαό κυριολεκτικά. 


Όποιος είναι Εθνικιστής σε αυτήν την εποχή είναι δακτυλοδεικτούμενος, καταραμένος, αποβλητέος, είναι ένας “κακός φασίστας”, που δεν πρέπει να έχει φωνή, ούτε δικαιώματα. Εάν μάλιστα βγει μπροστά και επιτύχει πολιτικά, τότε τον περιμένει η φυλακή. Μεγάλο ψέμα ότι οι ΙΔΕΕΣ στην “δημοκρατία” τους δεν διώκονται και για όποιον έχει απορίες ας έλθει να με ρωτήσει σχετικά στις φυλακές Δομοκού.


Στο Ισραήλ, λοιπόν, πρωθυπουργός έγινε ο Ναφτάλι Μπένετ, πρώην συνεργάτης του Νετανιάχου, ο οποίος δηλώνει ακροδεξιός και υπερήφανος γιατί φορά πάντοτε το κιπά και έχει θρησκευτικό σιωνιστικό αίμα. Υπηρέτησε στον στρατό του Ισραήλ και έζησε για χρόνια στις ΗΠΑ. Ανάμεσα στις δηλώσεις του και αυτή: “Έχω σκοτώσει πολλούς Άραβες στην ζωή μου και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό”.


ΚΑΝΕΝΑΣ στην φιλελεύθερη, ανθρωπιστική και βεβαίως “αντιφασιστική” Δύση (και στην Ελλάδα των γραικύλων) δεν ενοχλείται με αυτές τις δηλώσεις. ΕΜΕΙΣ για δηλώσεις ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ είμαστε φυλακή σαν “εγκληματίες”.


Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...