Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Πόσα σκάνδαλα αντέχει μία “δημοκρατία”;




Χρηματιστήριο, “ολυμπιακά” έργα, εθνικές οδοί, εξοπλιστικά, λίστα Λαγκάρντ και βεβαίως Ζήμενς για να μην ξεχνάμε, χρέη κομμάτων (περνούν τα 600 εκατομμύρια ευρώ τα χρέη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και τελευταίο το ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS, που ήλθε και πάλι στην επικαιρότητα με την άσκηση διώξεως κατά Εισαγγελέως γιατί δεν παρέλαβε στοιχεία που του έδινε το FBI για λογαριασμό συγγενούς κορυφαίου πολιτικού προσώπου. 


Για την ιστορία θυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ έχουν επιβάλλει πρόστιμο 310 εκατ. δολλαρίων στην NOVARTIS για διαφθορά πολιτικών και  αθέμιτο ανταγωνισμό στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ αγορά φαρμάκων! Ποιος το έκανε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το σκάνδαλο; Φαντάσματα… Μετά ταύτα από Χρηματιστήριο (1999) μέχρι NOVARTIS και από τα Λαυρεωτικά (τέλη του 19ου αιώνος) μέχρι την κυβέρνηση Βενιζέλου την δεκαετία του 1930 πανταχού παρόντα τα σκάνδαλα μαζί με την “δημοκρατία”, αλλά και τον ελληνικό λαό, που όχι μόνον τα ανέχεται, αλλά και εκλέγει βουλευτές και πρωθυπουργούς άμεσα εμπλεκόμενους σε αυτά!


Προκύπτει, λοιπόν, αβίαστα ότι η διαφθορά δεν περιέχει ΑΠΑΞΙΑ για την παρηκμασμένη κοινωνία των γραικύλων. Δυστυχώς έτσι είναι! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...