Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Οι “Μακεδονομάχοι” της Ν.Δ., οι φανέλες των Σκοπίων και ένα Συνέδριο για την γονιμότητα



Συναγωνίζεται επάξια σε “προοδευτικότητα” τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνώσα Ν.Δ. Μετά την δήλωση της Προέδρου της δημοκρατίας περί δημογραφικού και… “αντικατάστασης πληθυσμού”, προέδρου που εξελέγη με πρόταση και ψήφους της Ν.Δ., είχαμε την σφοδρή αντίδραση φεμινιστικών οργανώσεων για τηλεοπτικό μήνυμα Συνεδρίου για την γονιμότητα των γυναικών, που έλεγε ότι η μητρότητα είναι καθήκον, χρέος και ευλογία. Στις αντιδράσεις προσετέθη και η φωνή της προοδευτικής προέδρου και υπουργών της Ν.Δ. Και όλα αυτά ενώ η Ελλάδα δημογραφικά ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι “πατριώτες” μούγγα… Άλλα τους ενδιαφέρουν πλέον. Διορισθμοί, μεταθέσεις, κονδύλια, μίζες κλπ. 

Μέσα σε όλα αυτά και οι φανέλες της ποδοσφαιρικής ομάδος των Σκοπίων (δεν γράφω της εθνικής ομάδος, γιατί έθνος δεν είναι…), που συμμετέχει στο Γιούρο (Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) και οι οποίες γράφουν επάνω φαρδιά-πλατιά “Macedonia”. Αντίδραση από την κυβέρνηση των Αθηνών της Ν.Δ., των “Μακεδονομάχων” των συλλαλητηρίων; Ναι υπήρχε… Ποιά ήταν αυτή; Επιστολή διαμαρτυρίας του Δένδια! “Χαστούκι” όπως εκείνο που δήθεν έριξε στον Τσαβούσογλου, που τον αγκάλιαζε και τον φίλαγε στην Αθήνα πέρα από κάθε διπλωματικό πρωτόκολλο. Και οι “πατριώτες” της Ν.Δ. οι “Μακεδονομάχοι” που εξαφανίστηκαν; Και δεν μιλώ για τους πολλούς, που εξαπάτησαν. Μιλώ για τα ρεμάλια του κομματικού κράτους τους απατεώνες κάθε προεκλογικής περιόδου, που σίγουρα θα έχουν φυλαγμένα τα νάιλον σημαιάκια τους για την επόμενη πατριδοκάπηλη ψηφοθηρία.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...