Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Η δεκάχρονη… ταλαιπωρία της “δημοκρατίας” από την Χρυσή Αυγή




Η Εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” για την καταδίκη μας


Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 και διαβάζω στις φυλακές Δομοκού στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” στην σελίδα 15 (Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) άρθρο με τίτλο “Ο ακίνδυνος κίνδυνος της Ακροδεξιάς” και υπογραφή Μυρτώ Λιαλιούτη, το οποίο αρχίζει ως εξής:

“Τον Οκτώβριο του 2020 μπήκε μία τελεία: Το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, που τόσο ταλαιπώρησε την κοινοβουλευτική δημοκρατία την τελευταία δεκαετία και απέτυχε να μπει στη βουλή στις εκλογές του 2019 χαρακτηρίστηκε εγκληματική οργάνωση”.

Άλλη μια ΕΥΘΕΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ για την πολιτική σκοπιμότητα της καταδίκης μας. Μίας καταδίκης, η οποία ήλθε όχι γιατί ήμασταν “εγκληματική οργάνωση”, αλλά γιατί… “ταλαιπωρήσαμε την κοινοβουλευτική δημοκρατία”!… Και χρειαζότανε για να έλθει ευκολότερα για το Σύστημα η καταδίκη μας η αποτυχία (για 3.700 ψήφους ΜΟΝΟ!) της εισόδου της Χρυσής Αυγής στην βουλή. Μία αποτυχία για την οποία δούλεψαν πολλοί. Μέτωπο κοινό από Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΕΡΤ και “ακροδεξιούς” μισθοφόρους. Δούλεψε μία ολόκληρη 5η φάλαγγα “πατριωτών” και πολλοί Βρούτοι, που σημάδευαν με τα στιλέτα τους την πλάτη μου. “Μπήκε μία τελεία” γράφει η αρθρογράφος των “ΝΕΩΝ”. Δεν έφτανε φαίνεται, όμως η τελεία, χρειαζότανε και η… παύλα! Και έτσι επτά ολόκληρους μήνες μετά την φυλάκισή μου στον Δομοκό η Νέα Δημοκρατία έφερε τροπολογία στην βουλή, με την οποία μου απαγορεύει να έχω την οποιαδήποτε διοικητική θέση στο κόμμα, το οποίο εγώ ίδρυσα και το οδήγησα με επιτυχία σε 7 εκλογικές αναμετρήσεις και για όσους δεν θυμούνται αυτές είναι: Εκλογές Δήμου Αθηναίων - Νοέμβριος 2010, εθνικές εκλογές Μαΐου 2012, εθνικές εκλογές Ιουνίου 2012, Ευρωεκλογές 2014, εθνικές εκλογές Ιανουαρίου 2015, εθνικές εκλογές Σεπτεμβρίου 2015, Ευρωεκλογές 2019. Αυτά έχουν γίνει, έχουν γραφτεί και δεν ξεγράφονται! Και για όλα αυτά δεν είχα να αντιμετωπίσω ΜΟΝΟ το πάθος και την μήνι ενός ολόκληρου Συστήματος, αλλά και το μίσος και τον φθόνο των επαγγελματιών του αγοραίου “εθνικοπατριωτισμού”, ο οποίος καθοδηγείται από επιτήδειους πολιτικούς απατεώνες και ακολουθείται από έναν όχλο αμαθών γεμάτων κακοήθεια, πάντα πρόθυμων να πιστέψουν την λάσπη των πονηρών διαβολέων. Καθόλου παράξενο, έτσι ήταν πάντα ο όχλος στις “δημοκρατίες”. Δεν θα έφταναν παρ’ όλα αυτά όλοι αυτοί εάν στο πλευρό τους δεν συντάσσονταν και ΙΟΥΔΕΣ μέσα από την ίδια την Χρυσή Αυγή, θλιβεροί καιροσκόποι, που είδαν τα σχέδιά τους, σχέδια μιας αρρωστημένης φιλοδοξίας να καταρρέουν και θεώρησαν υπεύθυνο για την αποτυχία τους εμένα.


Στην συνέχεια του άρθρου αναλύεται το γιατί είναι ακίνδυνη η Ακροδεξιά στην Ελλάδα και αναφέρεται στην Ιταλία, όπου ο Σαλβίνι υπετάγη δουλικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις λοιπές γενικά χώρες της Ευρώπης (Γερμανία, Γαλία κλπ.), στις οποίες η Ακροδεξιά είναι “εκμοντερνισμένη” και δέχεται στις τάξεις της και σε ηγετικές θέσεις μάλιστα Αφρικανούς και Ασιάτες, που έχουν “ενσωματωθεί”, και κάθε είδους άτομα, τα οποία εκπροσωπούν την περίφημη “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ” (Μέχρι εδώ επιτρέπει η “πολιτική ορθότητα” τον εν λόγω προσδιορισμό…), η οποία “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ” αποτελεί ένα από τα βασικά δόγματα στον καιρό της παγκοσμιοποίησης. Επί της ουσίας μας λέει η κ. Μυρτώ Λαλιούτη ότι η Ακροδεξιά (η Χρυσή Αυγή επί του προκειμένου) είναι “ακίνδυνη” γιατί δεν μπόρεσε να γίνει ΑΚΙΝΔΥΝΗ για το Σύστημα, μετατρεπόμενη σε έναν “χυλό” χωρίς Ιδεολογία, χωρίς πρόθεση να αλλάξει αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο βασίλειο της Δανιμαρκίας, βασίλειο της διαπλοκής, της μίζας και του άθλιου κομματικού κράτους.


“Ταλαιπωρήσαμε” επί μία δεκαετία την “κοινοβουλευτική δημοκρατία” γράφει η κ. Λιαλιούτη.

Ίσως γιατί είπαμε τους κλέφτες, κλέφτες και τους προδότες, προδότες, γιατί ταράξαμε τα βρώμικα νερά ενός βάλτου. Όσοι είναι ευχαριστημένοι για την κατάσταση της χώρας, για την παρακμή του Έθνους μας, ας κοιμούνται ήσυχοι, αφού η Χρυσή Αυγή είναι πλέον πίσω από τα κάγκελα. Όσοι πικραίνονται και νοιώθουν ντροπή για τις γκρίζες ημέρες που ζει η Πατρίδα ας γνωρίζουν ότι είμαστε υπερήφανοι γιατί κάναμε το χρέος μας και κάθε βράδυ που κλείνει η πόρτα στο κελί μας, κοινωνάμε ΕΛΛΑΔΑ γιατί δεν υποστείλαμε ΠΟΤΕ την Σημαία μας και ούτε πρόκειται να την υποστείλουμε.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ _ Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...