Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Οι “Σερίφηδες” της Ν.Δ. και η εγκληματικότητα
Δεκαετίες ολόκληρες μαστίζει την Πατρίδα μας η εγκληματικότητα και λύση δεν βρέθηκε από τις κυβερνήσεις του “συνταγματικού τόξου”. Κατά καιρούς βαρύγδουπες καταγγελίες και σχέδια επί χαρτού χωρίς αποτέλεσμα με τις δολοφονίες να συνεχίζονται και οι γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να έχουν μετατραπεί σε άντρα συμμοριών, στις οποίες κυριαρχούν σεσημασμένοι εντόπιοι κακοποιοί και φυσικά λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά του πλανήτη.


Με αφορμή μία ακόμη στυγερή δολοφονία σε μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά στα Μεσόγεια, βγήκαν σε κανάλια και φυλλάδες οι “Σερίφηδες” της Ν.Δ. και ανακοίνωσαν με στόμφο ότι θα πατάξουν το έγκλημα και ότι έχουν το κατάλληλο σχέδιο γι’ αυτό. Και πριν τελειώσουν τις ανακοινώσεις τους είχαμε άλλες δύο δολοφονίες, εκτελέσεις στην κυριολεξία. 

Γραφικοί οι πληρωμένοι μισθοφόροι στα ΜΜΕ έκαναν ό,τι μπορούσαν για τα αφεντικά τους. Δημοσίευσαν κάθε είδους ανοησία και έφθασαν μέχρι του σημείου να παραθέτουν στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα σε ΗΠΑ και… Σικελία! Και αυτό για να μας πουν ότι είναι καλύτερα στην Ελλάδα της Ν.Δ. Επί της ουσίας η εγκληματικότητα καλπάζει, όπως και η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Κα όλα αυτά όταν ο Ελληνικός λαός υποφέρει και το κράτος των πολιτικάντηδων αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ανίκανο. 


Σε μία χώρα όπου στο κέντρο της πρωτεύουσας της γίνεται ελεύθερα “νταραβέρι” ναρκωτικών και πορνεία (Ομόνοια) θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπονται αυτοί που κυβερνούν, αλλά αυτοί όχι μόνον δεν ντρέπονται, αλλά και καμαρώνουν και μαζί με αυτούς και οι απατεώνες των ΜΜΕ που τους αφιερώνουν κάθε ημέρα λιβανωτούς.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...