Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

“Λεφτά Υπάρχουν” για τους λαθρομετανάστες


 

Μία ακόμη επιστημονική έρευνα αποδεικνύει την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων. Το εργαστήριο Φυσικής Ανθρωπολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης δημοσίευσε έρευνα από τα στοιχεία της οποίας προκύπτει ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι όμοιοι γενετικά βάσει του DNA τους με τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου οι οποίοι κατοικούσαν στην περιοχή πριν… 4.000 χρόνια! ίδια συμπεράσματα έχουν προκύψει και για τους κατοίκους της Μυκηναϊκής εποχής της Γραμμικής Β΄. Την συνέχεια των Ελλήνων, την φυλετική, αρνούνται όχι μόνον οι αριστεροί, τα ορφανά του Μαρξ, αλλά και πολλοί δεξιοί φιλελεύθεροι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τα περί συνεχείας της φυλής των Ελλήνων είναι “ρατσιστικά” ιδεολογήματα και σημασία έχει η γλώσσα (που την καταστρέφουν συστηματικά) και η θρησκεία, την σημασία της οποίας επίσης υποβαθμίζουν. Έτσι, λοιπόν, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους “νέους Έλληνες”, όπως αποκαλούν τους Αφρικανούς και τους Ασιάτες, στους οποίους μοιράζουν Ιθαγένειες.


Οι σημερινοί Έλληνες πράγματι είναι απόγονοι των Αρχαίων. Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον θα ισχύει αυτό σε 50 χρόνια με δεδομένο ότι οι Έλληνες δημογραφικά αργοπεθαίνουν και οι λαθρομετανάστες συνεχώς αυξάνονται και πληθύνονται. Ενάντια σε αυτήν την εισβολή και το πισώπλατο μαχαίρωμα της Εθνικής και Φυλετικής μας ταυτότητας αντιστάθηκε και αντιστέκεται η Χρυσή Αυγή και ήταν αυτός ένας από τους λόγους που μας κτύπησε με ΜΙΣΟΣ το αντεθνικό πολιτικό κατεστημένο.


Όσο για τους επαγγελματίες “εθνικόφρονες” της Ν.Δ. που κυβερνούν κτίζουν πόλεις ολόκληρες κυριολεκτικά για τους λαθρομετανάστες, που τους λένε “πρόσφυγες”  και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν σκοπό να τους στείλουν πίσω στις χώρες τους. Τα ίδια έκαναν και οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και παλαιότερα και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. 


Η μόνη Δύναμη Εθνικής Αντίστασης που σήμανε συναγερμό για το πρόβλημα ήταν η Χρυσή Αυγή, που σήμερα είναι στην φυλακή και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν λέει λέξη, δεν κάνει τίποτε, για την συνεχιζόμενη καταστροφή του Εθνικού Κράτους. Ενάντια σε όλους αυτούς επιμένουμε: “Έλληνας Γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...