Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Προς την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” (πρώην “Αθηναϊκά Νέα”…): Τελικά ποιοι είναι οι Ναζιστές;




Στα “ΝΕΑ” - Σαββατοκύριακο υπήρχε ένθετο-προσφορά με τα πρωτοσέλιδα της περιόδου 1931-1974. Για όσους δεν το γνωρίζουν η εφημερίδα κυκλοφορούσε το πρώτον με τον τίτλο “ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ”. Όμως άλλαξε τίτλο. Πότε και γιατί; Διαβάζουμε μέσα από το ένθετο: 

“ΕΣΠΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, 9 ΜΑΪΟΥ 1945, ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΙΝ ΤΩΝ”.


Τι έγινε στις 9 Μαΐου του 1945; Έπεσε το Βερολίνο και ηττήθηκε η Γερμανία. Σύμπτωση;…

Η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” κυκλοφόρησε στις 16 Μαΐου 1945 με άλλον τίτλο γιατί νόμος απαγόρευε οι εφημερίδες, που στήριξαν τους Γερμανούς στην κατοχή, να κυκλοφορούν. Για το θέμα αυτό δεν γράφουν τίποτε οι σημερινοί εκδότες της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, που έχουν αισχρά συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή.


Για το τέλος σας άφησα το καλύτερο από το ένθετο γιατί δεν φροντίζουν καν να κρύβουν τις ντροπές τους. Σελίδα 106 του ενθέτου: “ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ”, άρθρο για τις προθέσεις του Χίτλερ για μια δίκαιη ειρήνη… αναφορά για την Ηρωϊκή Φρουρά στην μάχη Στάλινγκραντ…”.


Μόνο που “Ηρωϊκή φρουρά” δεν είναι για τα “ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ” Ο Κόκκινος Στρατός του Στάλιν, αλλά η Βέρμαχτ, τα Βάφφεν Ες Ες και η Λουφτβάφφε. Και έχουν το θράσος να μιλάνε Ναζιστές. Πάντα δωσίλογοι, πάντα με τον ξένο αφέντη δεν άντεχαν όσους ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ελεύθεροι!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...